KSAV A - Lille B

4e PROV 28 april 2024

KSAV B - Houtvenne B

KSAV 0-1 VV Laakdal

Er stond een belangrijke wedstrijd op het programma voor de zwart/witten om nog mee te doen voor de plaatsen ivm de eindronde dit tegen het negende in het klassement VV Laakdal.

Trainer Jos Vanpeel zat ziek tussen de lakens daardoor nam Guy Taels de coaching voor zijn rekening.

Een lange studieronde van een tiental minuten maar met de eerste kans was het meteen bingo , Nick Kenis maakt de naam van Laakdalse topschutter meteen waar 0-1.

Enkele minuten later was het dezelfde Kenis die kans op de verdubbelling van de stand laat liggen.

Na zeventien minuten zorgt KSAV voor het eerste doelgevaar maar de voorzet valt op de deklat.

KSAV blijft zwak verder voetballen , Kenis rolt de hele verdediging inclusief de doelman op maar besluit gelukkig in het zijnet.

De enige echte kans voor de thuisploeg , mooie kopbal van Niels Bekkema beland op de kruising .

Met een 0-1 achterstand gaan we na een zwakke eerste helft naar de koffiepauze.

Een beter gemotiveerd KSAV begint aan de tweede helft en na 55 min. krijgt KSAV na handspel een penalty maar Sepp De Roover laat de gelijkmaker liggen.

Michiel Slaets kopt een mooie kans over aan de tweede paal.

Tegenprik van VV Laakdal maar het schot van Convalle kan in extremis van de lijn gekeerd worden.

Het laatste kwartier zet KSAV alles op alles maar ondanks kansen voor Luyckx, De Roover en Wouters lopen we tegen een tweede achtervolgende nederlaag op.

Volgende zaterdag gaan we op bezoek bij KFC Mol om 19u30.