KSAV A - Lille B

4e PROV 28 april 2024

KSAV B - Houtvenne B

KSAV A 4-0 Balen (verslag)

Vrijdagavond stond de super belangrijke wedstrijd tegen de buren van Verbroedering Balen op het programma.

De Balenaars wonnen in de inhaalwedstrijd tegen Lentezon Beerse en naderde op drie punten van KSAV.

We verwelkomen ook drie ex. KSAV spelers in het Sultan stadion, Leeroy Gypen en Niels Taels stonden aan de aftrap en Killian Goots was geblesseerd.

Bij KSAV waren Jorne Leysen, Thijs Lijnen en Timothy Dreesen niet speelklaar , Siebe Leysen komt na blessureleed terug in de ploeg als centrale verdediger.

De thuisploeg nam meteen de wedstrijd in hadden en eiste het meeste balbezit op en probeerde met vlot combinatie aan kansen te geraken.

Het was een kwestie van tijd maar rond het halfuur gaat Nick Marijnissen vlot langs de Balense flank en schotelde Kerim Hangisi de 1-0 aan.

Enkele afstandsschoten later kon KSAV twee minuten voor de pauze via Adi Kamara de voorsprong verdubbelen 2-0 en de zwart/witten met een goed gevoel richting kleedkamer sturen.

De thuisploeg kwam gemotiveerd uit de kleedkamer, met de bedoeling om een geruststellende derde treffer te scoren.

Dit gebeurde al na vijf minuten wanneer na hoekschop Siebe Leysen iedereen te snel af is en de 3-0 op het scorebord brengt.

KSAV heer en meester in deze faire wedstrijd, scheidsrechter Bart Vandenackerbroeck moet maar twee gele kaarten boven halen.

De kansen stapelde zich op via Toon Loenders, Kerim Hangisi.

Een halfuur voor tijd mocht de lang geblesseerde Floriaan Maes zijn her optreden maken en mocht Yani Thoelen vervangen.

Even later mocht de goed infiltrerende Mathias Rombouts de eindstand 4-0 tegen de netten prikken.

De jonge Ward Gielis mag zijn debuut maken in het eerste elftal en mocht topschutter Adi Kamara vervangen.

Okafor Kingsley komt Nick Marijnissen op de linkerflank aflossen.

Bezoekende spits Niels Taels is op het einde nog kort bij de eerredder.

KSAV is met een knappe tien op twaalf goed begonnen aan de tweede periodetitel.

Zaterdag 18 december speelt KSAV zijn laatste (thuis)wedstrijd in 2021 om 20u00 tegen de vijfde in het klassement KSK Weelde.

Gepost op: 11 december 2021 om 16.41h