4e PROV 28 april 2024

KSAV B - Houtvenne B

Lille 7-1 KSAV A (verslag)

Ontzettend zwak KSAV gaat kansloos ten onder in Lille.

Het centrale verdedigingsduo Vanhaeren - Mols was niet fit geraakt , Mathias Huygens kwam terug uit schorsing.

Een erg mak KSAV speelde een zwakke eerste helft.

Na een kwartier was de wedstrijd al gespeeld.

Andrew Pedersen (ex.Dessel) kon simpel een scherpe corner binnenlopen 1-0 , bij een tweede corner mag Olivier Schops (ex.Lommel) helemaal vrij de 2-0 binnentrappen.

Op alle vlakken kwamen de zwart/wiiten te kort en na 18' kan Willem Brouwers (ex.Nijlen) centraal doorlopen en mooi binnentrappen 3-0.

Enkel een schotje van Marijn Steurs en een kopballetje van Kamara meer kan KSAV aanvallend niet brengen.

Een geweldige knappe combinatie in de grote rechthoek brengt de 4-0 te weeg , Mathias Trenson (ex.Antwerp en Westerlo) brengt de 4-0 op het scorebord.

Een snelle inworp van Michiel Slaets , brengt Adi Kamara in stelling die voorlangs trapt.

KFC Lille blijft domineren en krijgt nog enkele kansen , enkele minuten voor de pauze staat de forfait score al op de tabellen , Renzo Flebus (aanvaller gehaald bij City Pirates) knalt de 5-0 tegen de touwen.

Gelukkig brengt de pauze een kwartiertje rust en bezinning.

Imad Kharichef komt na de pauze Mathias Huygens aflossen waardoor KSAV iets beter in de wedstrijd komt.

Imad knalt enkele minuten later de eerste KSAV na de pauze juist naast.

De eerste tegenstoot van de thuisploeg brengt Marco Gerritsen , de absolute uitblinker van Lille, in stelling 6-0.

KSAV probeert de eerredder te scoren  en Adi Kamara knalt een open kans op de bezoekende doelman.

Enkele minuten later is het toch prijs , knappe actie en dito voorzet van Kharichef en Adi Kamara tikt de 6-1 binnen.

De thuisploeg krijgt nog enkele kansen maar de goed spelende Robin Wellens (wel op niveau) kan in extremis redding brengen.

Sherill MacDonald (ex. Anderlecht) brengt de eindscore 7-1 op het bord.

Een sterk KFC Lille met heel wat uitmuntende spelers was een maatje te groot voor een tam KSAV dat weinig duelkracht en strijdlust bracht.

Hopelijk komt KSAV volgende wedstrijd (KSAV A - Antonia , zaterag 5 oktober om 20u00) beter voor de dag.

Gepost op: 29 september 2019 om 14.19h