Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Olen United 6-0 KSAV B (verslag & foto's))

wedstrijdverslag

Een sterk Olen overklaste het jonge St. Dimpna vooral in de eerste helft op alle vlakken.

K. S.A.V. kon op geen enkel moment de thuisploeg afstoppen, het liep overal achter de feiten aan.

Met snelle doelpunten van De Busser, Van Looy en Wolput liep Olen in amper twintig minuten naar een 3-0 voorsprong.

St. Dimpna probeerde zich wel te reorganiseren maar de thuisploeg was gewoon te sterk en met doelpunten van Van Accom en nogmaals De Busser stond er een niet eens overdreven 5-0 ruststand op het scorebord.

Na de pauze herstelde St. Dimpna zich enigszins, de thuisploeg kreeg nu heel wat minder ruimte en de K. S.A.V. defensie met een puike doelman Simon Stappaerts kon de schade nog beperken.

Olen stuitte verschillende keren op de K. S.A.V. doelman die enkele geweldige reddingen in huis had, een strafschop van Baeten stopte en ook nog tweemaal door de deklat geholpen werd.

St. Dimpna bleef moedig weerwerk bieden en kreeg ook zijn kansen, Arthur Van Den Plas knalde op de paal, Jonathan Heymans trapte alleen voor de doelman naast en ook de jonge Kouakou "Junior" N'Zo kon een mooi kans niet benutten.

Enkel De Busser kon nog met een geweldige halve omhaal de 6-0 eindstand vastleggen.

Hopelijk kunnen de troepen van trainers Gus Aerts en Jim Amezian zich zaterdag herpakken tegen rode lantaarn en puntenloos H.I.H. Turnhout.

Gepost op: 24 september 2018 om 18.27h