KSAV A - Lille B

4e PROV 28 april 2024

KSAV B - Houtvenne B

Zandhoven 1-1 KSAV A

Er wacht ons een zware verplaatsing op zaterdagavond naar Zandhoven SK dat zich ook in het midden van het klassement bevind.

Zonder de langdurige gekwetste Timothy Dreesen. Floriaan Maes en Wout Jacobs vierden hun her optreden bij de reserven en gaan we op bezoek bij het paars/witte Zandhoven.

De gekwetste Okofar Kingsley wordt vervangen door Jens Janssens die na twee weken ziekte terug in de ploeg komt. Ook de geel geschorste Lars Gielis is terug van de partij.

Een erg zwakke eerste helft van beide elftallen die elkaar blijven aftasten gedurende de eerste 45 minuten. Enkele kleine mogelijkheden maar een 0-0 brengt ons naar de koffiepauze.

Siebe Leysen vervangt tijdens de rust Yani Thoelen.

Een gretig KSAV trekt de tweede helft de wedstrijd naar zich toe.

Kansen voor Kerim Hangisi en Toen Loenders maar het is Adi Kamara die na een mistasten in de Zandhovense verdediging de verdiende 0-1 op het scorebord brengt.

Na een knal van de thuisploeg pareert doelman De Bisschop de doelpoging maar deze beland in de voeten van de ingevallen Ruben Fransen die in de 77 minuut de thuisploeg op gelijke hoogte brengt.

Nochtans zijn er kansen genoeg, tweemaal maal Adi Kamara (bal op de lat) is dichtbij de winnende treffer.

Toch is de thuisploeg nog kortbij de drie punten maar de unieke kans  wordt gemist door de thuisaanvaller in blessuretijd.

Zeker een verdiend punt en op basis van de tweede helft waren ook de drie punten een feit kunnen zijn.

Volgende week zijn we omwille van de maar 15 ploegen in de reeks een weekendje vrij.

Op vrijdag 10 december geven we om 20u00 Verbroedering Balen partij in het Sultanstadion.

Gepost op: 28 november 2021 om 15.46h