KSAV B - Houtvenne B

KSAV 2-3 Beekhoek

De talrijk opgekomen supporters kregen een goede eerste helft voorgeschoteld.

Beide ploegen gingen vanaf de aftrap opzoek naar de openingstreffer.

Na amper acht minuten verstuurde Yannick Douwen een prima voorzet en Dries Daems kopte
aan de eerste paal binnen.

Beekhoek ging verwoed opzoek naar de gelijkmaker, het schot van Jo Helsen vliegt maar nipt over de dwarsligger.

Aan de overzijde kent Jord Sterckx pech, zijn knal beland tegen de paal.

Even later moet Tim Gilis doelman Van der Auwera bijstaan, hij haalt de lobbal van Thijs Maes spectaculair
van de doellijn.

Ook Dries Daems komt nog erg dicht bij een goaltje, maar zijn schot gaat nipt naast.

De gelijkmaker op het halfuur is een wereld goal van Gilles Van

Houdt hij knalt vanop 25 meter de bal keihard in de kruising.

De Beekhoek supporters zijn nog aan het nagenieten wanneer de Yannick Douwen de vrijstaande Guy Peeters bediend die koelbloedig afwerkt.

Op slag van rust komt K.S.A.V. goed weg, de doelpaal en Steven Cuyvers halen de kopbal van Hans Ceusters nog van de doellijn.

Na de pauze is het vanwege K.S.A.V. kant heel wat minder, het is Beekhoek dat de match nu resoluut in handen neemt, en wat alle toeschouwers zien aankomen gebeurt.

In een tijdspanne van amper 4 minuten zetten de bezoekers de achterstand via Jo Helsen en Thijs Maes om in een 2-3 voorsprong.

Het is wachten tot in het slot van de match alvorens St. Dimpna gevaarlijk word, maar de verdiende puntendeling komt er niet.

Guy Peeters ziet zijn schot op de paal belanden, en in de slotminuut kan Lukas Vandecruys een reuzenkans niet benutten.

Wil K.S.A.V. zijn hachje redden in 3de provinciale moet er zondag in Oevel absoluut gewonnen worden.

Opstelling:     Tim Van der Auwera, Jord Sterckx, Yannick Douwen, Hans De Booser,