Secretariaat



OPEN : 18u30-19u30
maandag 29 april

2e Prov 28 april 2024

15.00u

KSAV A - Lille B

wedstrijdbal: Zondag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B - Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Provinciale U17 herfstkampioen!

Het blijft een leuk zicht… zo’n kleine bengel die apetrots zijn eerste voetbaluitrusting aantrekt, vlug nog de schoenen laten binden, het truitje in de broek en hup het terrein op voor een ‘matchke’ voetbal tegen de leeftijdsgenoten. En ongeacht winst of verlies… na de match ‘een zakje chips of snoep en een drankje’ en het weekend kan niet meer stuk.

10- jaar later smaken die chips en dat drankje nog steeds, maar is die kleine dreumes uitgegroeid tot een flinke kerel die heroïsche duels uitvecht om zo als sportieve winnaar het terrein te kunnen verlaten.

De periode daartussen is het opleiden, opleiden, opleiden en … OPLEIDEN geblazen. Als we dan op het einde van de rit vaststellen dat er mooie sportieve resultaten behaald worden, is dat een pluim op de hoed voor die talloze vrijwilligers, mensen van het bestuur, jeugdopleiders, en iedereen die van ver of dichtbij betrokken is bij de club en zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Zij hebben allen slechts 1 doel voor ogen, nl. elke speler individueel beter maken om hen zo samen te laten presteren eenmaal het competitieve aspect wel gaat meetellen. 

Heel wat ploegen uit onze senior teams en bovenbouw legden de afgelopen maanden heel mooi voetbal op de mat en mogen terecht trots zijn op het behaalde resultaat.

Res. A: 3de plaats op 14 teams
Res. B: 2de plaats op 14 teams
Pu17: HERFSTKAMPIOEN (zonder verliesmatch !!)
u17B: 2de plaats
Pu15: 2de plaats
 
PROFICIAT en tevens BEDANKT aan alle jeugdopleiders die jarenlang goed werk geleverd hebben. Mede door hun inspanningen werden deze sportieve successen behaald.
PROFICIAT aan alle spelers voor de behaalde resultaten !!
BEDANKT aan allen (bestuur, vrijwilligers, supporters en sympathisanten) die op hun spreekwoordelijk steentje hebben bijgedragen aan deze sportieve successen !!
 
En wie weet, kunnen enkele jongeren profiteren van deze evolutie en geleidelijk aan doorstromen naar het eerste elftal !!

Gepost op: 22 december 2016 om 15.24h

Aantal keren gelezen: 2129

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV