Laatste nieuwsitem:

KSAV A 0-1 Weelde

Onnodige  verliespartij.

Zonder de gekwetste Timothy Dreesen gaven we KSK Weelde partij.

In de opwarming viel doelman Jeroen De Bisschop uit met gescheurde ligamenten van de duim.

Gelukkig was Simon Stappaerts goed opgewarmd en kon deze direct na zijn volledige wedstrijd bij de B-ploeg postvatten tussen de palen.

KSAV eiste het meeste balbezit op en de bezoekers probeerden op de counter de tegenaanval te lanceren.

Weinig doelgevaar maar na onnodig balverlies was de snelle Koeks die op het halfuur doelman Stappaerts kansloos laat 0-1.

Enkele minuten later was Weelde dicht bij de dubbele voorsprong.

Daarna was KSAV volledig baas en drukte Weelde op zijn eigen helft.

In de slotfase van de eerste helft kopte Jens Janssens op corner juist over.

Floriaan Maes komt tijdens de koffiepauze Yani Thoelen vervangen.

Er verscheen een goed KSAV uit de kleedkamer en de volgende veertig minuten was de thuisploeg volledig baas.

Kansen voor Adi Kamara, Floriaan Maes, Kerim Hangisi en Mathias Rombouts maar scoren lukte niet.

Thijs Lijnen komt de geblesseerde Siebe Leysen vervangen, ook Toon Loenders mag gaan rusten en Jorne Leysen komt in zijn plaats.

De sterk keepende Weelde doelman Hoskens voorkomt nog een owngoal , het zit de thuisploeg niet mee.

Het einde van de wedstrijd nadert en KSAV neemt alle risico’s , gelukkig staat Simon Stappaerts goed te keepen en verhinderd de 0-2.

Het blijft bibberen voor de bezoekers maar na een sterke tweede helft vergeten de zwart/witten zich zelf te belonen met een punt(en).

Gepost op: 19 december 2021 om 14.15h