Secretariaat



OPEN : 18u30-19u30
maandag 29 april

2e Prov 28 april 2024

15.00u

KSAV A - Lille B

wedstrijdbal: Zondag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B - Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Linergiekrant 11

 

Riante  overwinning,

                                          

                                           K.S.A.V. behaalde een makkelijke overwinning tegen hekkensluiter Schoor, hiermee staat de poort voor deelname aan de eindronde weer op een kier.

De bezoekers uit Balen boden weinig tegenstand , onze zwart – witten hadden aan tien minuten genoeg om deze wedstrijd in een beslissende plooi te leggen. Na deze vroege 2-0 voorsprong verwaterde de match, veel slechte passes, veel onnodig balverlies, plus het missen van enkele mooie doelkansen ervoor dat score aan de rust beperkt bleef. In een overbodige tweede helft werd de score stelselmatig uitgebouwd dubbele cijfers zaten er net niet in, maar door deze riante zege werd het doelpuntensaldo mooi opgevoerd.

 

Door deze overwinning pakte K.S.A.V. opnieuw de zo belangrijke vijfde plaats, er word ons echter nog een zwaar programma voorgeschoteld, alhoewel,  van de laatste zes matchen spelen we er nog vier thuis, en voor de andere kandidaten volgen de topmatchen zich eveneens op,   alsof de kalendermaker in zijn glazen bol gekeken heeft. Het belooft in ieder geval een superspannend competitieslot te worden, waarin, willen we ons plaatsen, niet veel punten meer verloren mogen gaan.

 

Intussen zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen al gestart. De onderhandelingen met spelers, trainers en eventuele nieuwelingen zijn volop bezig. Ook de K.S.A.V. – jeugdwerking draait op volle toeren, het label voor provinciaal voetbal is aangevraagd, uitslag einde maart, en de inschrijvingen voor het seizoen 2011 – 2012 komen vlotjes binnen. Voor de twijfelaars is er op  vrijdag 25 maart e.k.  een  INFO AVOND waarin we U wegwijs maken in onze club en uw vragen (hopelijk) kunnen beantwoorden.

Iedereen is van harte welkom !!!   

                                                                                                         Het “ linergieteam “


Gepost op: 17 maart 2011 om 7.28h

Aantal keren gelezen: 2899

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV