Een puntje hadden we nog nodig om zeker te zijn van het behoud in tweede provinciale …. Het werden er in de slotminuut zelfs drie.

Thijs Lijnen was op skiverlof waardoor Timothy Dreesen zijn her optreden maakt en wat ook meteen zijn laatste thuiswedstrijd van KSAV was.

Na een mooie carrière (Club Brugge, Lierse, Dessel, City Pirates) stopt Timothy met voetballen .

Proficiat met deze knappe voetballoopbaan Timo.

De bezoekers konden mits winst of eventueel een gelijkspel de tweede periodetitel winnen , dus voor beide partijen stond er nog belangrijke puntenwinst op het programma.

De bezoekers kwamen duidelijk voor een punt en bleven in hun egelstelling waardoor KSAV doelman Simon Stappaerts geen enkele moeilijke bal moest pakken.

KSAV met het meeste balbezit maar beperkt aantal kansen.

Niels Van Tillo, Adi Kamara , Stijn Van Gemert zorgen voor gevaar maar zonder te scoren.

De tweede helft was de thuisploeg heer en meester en speelde het één van de beste helften van het seizoen.

Maar de Broechemse doelman Ward Stuyven keepte een reuzewedstrijd en ranselde een kopbal van Adi Kamara uit de winkelhaak en hield de ingevallen Floriaan Maes verscheidene malen van een verdiend doelpunt.

Pogingen waren er genoeg van Kerim Hangisi, Stijn Van Gemert, Floriaan Maes … maar deze resulteerden niet in een doelpunt.

Maar in de laatste minuut kan Foriaan Maes zijn turbo opzetten na een lange bal en werkt koelbloedig af.

KSAV wint in stijl met 1-0 zijn laatste thuiswedstrijd na een iet wat teleurstellend seizoen 2021-2022.

Op zondag 1 mei trekken we voor de laatste wedstrijd naar Verbroedering Balen.

Gepost op: 17 april 2022 om 16.22h