Secretariaat



OPEN : 18u30-19u30
maandag 29 april

2e Prov 28 april 2024

15.00u

KSAV A - Lille B

wedstrijdbal: Zondag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B - Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Halle 1-2 KSAV (verslag & foto's)

St. Dimpna behaalde een moeizame overwinning tegen het bescheiden Halle dat nog steeds opzoek is naar z'n eerste punten.

De thuisploeg had blijkbaar lessen getrokken de zware verlies score van vorige week, het posteerde vlak voor het eigen doelgebied een dubbele afweergordel neer waarmee het voor 

 

K. S.A.V. knap lastig was om een opening te vinden.

Toch begon St. Dimpna niet onaardig, maar Halle doelman Devry speelde een sterke partij en hield de thuisploeg  overeind. 

Op het kwartier bereikte de vrije trap van Bart Vanhaeren Michiel Slaets die op zijn beurt Sepp de Roover de openingstreffer voorschotelde.

 

St. Dimpna bleef heer en meester maar de thuisdoelman verrichtte enkele schitterende reddingen op pogingen van Bart Vanhaeren, Michiel Geeraerts en Yannick Janssens.

Tien minuten voor rusten een koude douche voor K. S.A.V. een vrije trap van van Looveren strandde op de lat maar de goed gevolgde Verkoyen trapte de onverhoopte gelijkmaker tegen de touwen.

 

Met deze voor K. S.A.V. tegenvallende 1-1 score werd er gerust.

 

Na de pauze veranderde er niet veel, Halle trok zich terug voor eigen doel en St. Dimpna had het niet gemakkelijk om een doelkans te forceren. 

En indien er toch een kans kwam stond de thuisdoelman steeds op de goede plek.

 

Iets voor het uur volgde de verlossing, Michiel Geeraerts werd onderuit gehaald in het strafschop gebied en Niels Taels zette de penalty vlekkeloos om.

 

St. Dimpna wilde de match nu in een definitieve plooi leggen, maar Sepp De Roover trof de paal, terwijl de thuisdoelman Niels Taels en Michiel Slaets van een zeker doelpunt hield.

Zo bleef het voor de supporters spannend tot in de allerlaatste minuut, maar de thuisploeg kon geen enkele keer de St. Dimpna doelman bedreigen. De laatste kans was voor K. S.A.V. maar de lobbal van Sepp De Roover viel net aan de verkeerde kant van de doelpaal.

 

Al bij al een verdiende maar moeizame overwinning van K. S.A.V. St. - Dymphna dat samen met Wezel en het verrassende Bouwel nog met het maximum van de punten aan de leiding staat;

 

 

Nu zaterdag komt Gierle op bezoek in het "Sultan stadion".


Gepost op: 11 september 2017 om 20.19h

Aantal keren gelezen: 25656

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV