Secretariaat



OPEN : 18u30-19u30
maandag 29 april

2e Prov 28 april 2024

15.00u

KSAV A - Lille B

wedstrijdbal: Zondag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B - Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Voetbaltornooi (Ronde tafel Mol / G-voetbal )

Een oude traditie werd terug  nieuw  leven  in geblazen. Service club RONDE TAFEL MOL  organiseerde weer samen met AVALYMPICS  een voetbaltornooi  voor  jong en oud.

 

AVALYMPICS vzw biedt kinderen, jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking en/of autismespectrumstoornissen de mogelijkheid om actief een sport naar eigen keuze te beoefenen.

De G-sport federatie stond zaterdagmorgen met zo’n 60-tal voetballers op de voetbalterreinen van K.S.A.V. St. Dimpna in Geel klaar en ze hadden er overduidelijk zin in. De leden van de Ronde Tafel Mol hadden zich versterkt met hun eigen kids.

Prachtig om de positieve interactie en het samenspel te zien tussen de G-sporters en onze eigen kinderen! Echt een verrijkende ervaring voor alle partijen” vertelt voorzitter Tim Jacobs enthousiast. “Als service club steunen wij jaarlijks diverse lokale goede doelen. Naast hen een financieel duwtje in de rug te geven, steken we ook zelf af en toe de handen uit de mouwen of organiseren we samen evenementen om de verbondenheid te versterken.”

Sport verbindt over alles heen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gepost op: 2 oktober 2021 om 0.14h

Aantal keren gelezen: 777

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV