4e PROV 28 april 2024

KSAV B - Houtvenne B

KSAV A 2-1 Wuustwezel (verslag & foto's)

Er stond zaterdag een cruciale wedstrijd op het programma voor beide ploegen.

Bij winst was KSAV bijna helemaal zeker van het behoud , bij verlies kon tegenstrever Wuustwezel op zeven punten komen (met een wedstrijd) minder.

Het aantal afwezigen steeg nog ten opzichte van het vorige weekend ,Timothy Dreesen en Niels Van Tillo lagen terug in de lappenmand.

Wout Jacobs kwam terug in de basis na zijn twee doelpunten van vorige week met KSAV B.

Meteen strijd in deze wedstrijd.

Hangisi schakelde zijn bewaker uit met een simpele maar heerlijke korte controle, maar zijn poging werd in laatste instantie van de lijn gekeerd.

De bezoekers wilden wel maar vonden op de zeldzame pogingen steeds doelman Simon Stappaerts op hun weg.

Dankzij de balvaste Lars Gielis kon Adi Kamara een aantal keren de diepte in sturen maar dit leverde niet het broodnodige doelpunt op.

Toch waren er genoeg kansjes om op voorsprong te komen.

De thuisploeg komt goed uit de kleedkamer en na enkele minuten scoort Floriaan Maes met een afgeweken bal de verdiende 0-1.

Adi  zag zijn kopbal gestuit door zijn bewaker en Kerim zag zijn poging gekeerd op de lijn.

Wuustwezel nam het commando over en drukte wit-zwart achteruit naar eigen doel. De verdediging pareerde de meeste aanvalsgolven, maar zag Wouter Van den Bogaert dan toch scoren toen die een voorzet van op rechts vanuit een scherpe hoek aan de eerste paal binnen knalde 1-1.

Wout Jacobs mag gaan rusten en Yani Thoelen komt in zijn plaats.

Ward Gielis mag enkele minuten later de moegestreden Floriaan Maes vervangen.

Vijf minuten voor affluiten was het Kerim Hangisi die de winning treffer scoorde 2-1.

De bezoekende doelman Kermaekers ranselde nog een gemaakt doelpunt uit de winkelhaak

Wuustwezel verzamelende nog enkele halve kansen en in de slotminuut belande de bal nog tegen de deklat en komen we goed weg .

De ontlading na het laatste fluitsignaal was groot bij KSAV !

Dankzij deze gouden driepunter springt het terug In de buik van het klassement .

Volgende zondag gaan we op bezoek naar Lentezon Beerse.

Gepost op: 30 maart 2022 om 0.37h