KSAV B - Houtvenne B

Alberta 2-4 KSAV B (verslag)

Eindelijk … was het weer zo ver , de Geelse derby tussen Alberta en KSAV B.

Eindelijk … behaalden we een mooie 2-4 overwinning tegen de mannen van de Hei.

De thuisploeg begon het best aan de wedstrijd en knutselde in de aanvangsminuten enkele kansjes bijeen.

Ex. KSAV speler Charles Vandecruys kapte zich knap vrij en knalde even mooi de verdiende 1-0 voorsprong tegen de netten.

Tien minuten later kan Soontjes en enorm misverstand tussen de broers Raeymaekers afstraffen en simpel de 2-0 binnen leggen.

Na een halfuur nam KSAV het over en zakte de thuisploeg ineen  (zou de carnavalstoet en feestelijkheden hier iets voor tussen zitten).

Enkele minuten later zette Willem Wuyts de snelle Milo Van Hoorebeke alleen voor de doel 1-2.

Met de rust komen Wout Jacobs en Stijn Van Gemert de hard werkende Klaas Goossens en Willem Wuyts vervangen.

Enkele minuten na de pauze brengt Milo Van Hoorebeke de bordjes op gelijke hoogte 2-2.

Ward Gielis organiseerde het centrale middenveld en de zwart/witten waren duidelijk de betere ploeg.

Wout Jacobs miste nog een open doelkans maar maakte dit meer dan voldoende goed nog tweemaal te scoren en zo de eindstand 2-4 op het bord te brengen.

Doelman Raeymaekers verhinderde nog de aansluitingstreffer.

Bij de thuisploegen vielen nog twee ex. KSAV spelers in namelijk Cedric Verhulst en Dieter Vandeweyer.

Cis Boermans komt Milo Van Hoorebeke vervangen en enkele minuten later mag Rune Lieven de moegestreden Max Geerinckx aflossen.