KSAV B - Houtvenne B

Wuustwezel 1-3 KSAV A (verslag)

KSAV haalt een belangrijke driepunter binnen tegen Wuustwezel.

We vertrokken naar Wuustwezel zonder de geschorste Jens Janssens en de geblesseerden Siebe Leysen, Floriaan Maes en Wout Jacobs.

Zo kwam de herstelde Timothy Dreesen terug in het elftal en ook Yani Thoelen, die vorige week viermaal met het B-elftal scoorde kwam aan de aftrap.

De zwart/witten hadden zich vrijdag al goed opgewarmd met hun hulp op het jaarlijkse KSAV mosselfeest want er was geen opwarmingsronde nodig want na zes minuten scoorde Niels Van Tillo de 0-1.

Op het halfuur verdubbelde Karim Hangisi de stand 0-2.

Juist voor de pauze maakte KSAV topschutter Adi Kamara de comfortabele 0-3 voorsprong.

Zoals te verwachtten was begon de thuisploeg geprikkeld aan de tweede helft en op het uur wist Van Landeghem te milderen 1-3.

Jorne Leysen kwam Timothy Dreesen vervangen.

Nog een lang halfuur te gaan maar KSAV zette zijn beste beentje voor om de broodnodige zege te behalen.

Het laatste kwartier kwam Glauco Espinoza de moegestreden Toon Loenders vervangen en in de slotfase mocht Milan Ackermans Yani Thoelen wisselen .

Mooie en noodzakelijk zege om niet helemaal in de kelder van het klassement te belanden.

Gepost op: 14 november 2021 om 19.36h