SecretariaatOPEN : 18u30-19u30
maandag 22 april

2e Prov 28 april 2024

15.00u

KSAV A - Lille B

wedstrijdbal: Zondag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B - Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

G-Stage Begeleiding

Geel, 22 juli 2022

 

Mevrouw, mijnheer

 

G-voetbal KSAV begint vanaf 20 augustus e.k.  aan een nieuw voetbalseizoen. Onze G-werking is ondertussen meer dan een begrip geworden in de Kempen. Met een team van 14 begeleiders/coaches staan we wekelijks op het trainingsveld om 50 G-voetballers te begeleiden.

 

In het verleden deden tal van studenten van uw instelling beroep op onze G-voetbalwerking om stage te lopen.  We merkten dat uw studenten zich vlot aanpasten aan onze verwachtingen,  werking en G-voetballers.  

 

De inspanningen die wij doen om studenten op te vangen en te begeleiden zorgen ervoor dat studenten gemotiveerd en met inzet de trainingen volgen en begeleiden.  We merken telkens dat ze voldoening halen uit deze opgelegde stages. Sommige studenten stapten in het verleden in onze werking in.

 

We brengen daarom graag de mogelijkheid onder uw aandacht dat wij studenten uit diverse disciplines en vakgebieden ( onderwijs, maatschappelijk werk….)  graag opvangen om stage te lopen.

 

Bezorgt u onze gegevens aan de betreffende docenten/stagebegeleiders van uw instelling? 

 

Wil u meer informatie over onze G-voetbalwerking of hebt u specifieke vragen, neem contact op met de verantwoordelijke G-voetbalwerking KSAV Elisa Convalle ( gvoetbal@ksav.be ).

 

Studenten die een G-voetbalstage willen lopen binnen onze club KSAV nemen contact op met Dirk Slaets, begeleider/coach ( dirk.slaets29@gmail.com) .

 

Alvast bedankt.

 

 

Met beleefde groeten

 

Elisa Convalle

 

verantwoordelijke G voetbal KSAV Sint Dimpna 

 

gvoetbal@ksav.be

Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV