SecretariaatOPEN : 18u30-19u30
maandag 20 mei

2e Prov 24 juli 2024

19.30u

KSAV - ASV Geel

wedstrijdbal: Woensdag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B 1-3 Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

API

API Welkom in onze club, KSAV St Dimpna. We zijn blij dat jouw kind bij ons sport. We vinden het belangrijk dat jouw kind hier graag is en zich goed in zijn/haar vel voelt. Onze club moet een plaats zijn waar kinderen en jongeren veilig sporten en waar plezier gemaakt wordt.

En daar zorgen wij, de club en de ouders, samen voor. We willen dat zowel volwassenen als jongeren voor elkaar respect opbrengen en de grenzen van anderen aanvaarden. Daarom is er geen plaats voor pestgedrag, racisme, geweld of ongepast seksueel gedrag. Meld het ons als grenzen overschreden worden, zowel bij je eigen kind(eren) als bij anderen.

In onze club is Ronny Vandyck de aanspreekpersonen integriteit (club API) voor iedereen die vragen of klachten heeft. Contactgegevens: 0478/420.213 en/of api@ksav.be

 

De taken van de API zijn :

De club API luistert naar de vraag of het verhaal van een melder en verwijst hem/haar door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen, zonder zich inhoudelijk in de zaak te verdiepen of aan waarheidsvinding te doen. Verder formuleert de club API adviezen over preventieactiviteiten binnen de sportclub en helpt het clubbestuur met het realiseren van deze activiteiten.

  • Aanspreekpunt en eerste opvang
  • Coördinatie van de interne procedure en doorverwijzing
  • Preventieactiviteiten en ondersteuning

 

We verwachten dat ouders, net als de trainers en de bestuursleden van de club een voorbeeldrol opnemen en de kinderen op een positieve wijze ondersteunen en negatief gedrag achterwege laten. We rekenen er op dat jullie net als ons meewerken aan een toffe sportclub!

 

Mijn naam is Ronny Vandyck.

Ik ben de club API (=aanspreekpersoon integriteit) bij KSAV St Dimpna. Als lid van het jeugdbestuur ontferm ik mij vooral over de administratieve- en ICT werking van de club. Daarnaast ben ik als ouder, trainer en lid van de G-cel, nauw betrokken bij onze G-werking . Naast de ontwikkeling van de voetbaltechnische aspecten vind ik het vooral belangrijk dat spelers zich, door middel van voetbal, samen met hun vrienden/vriendinnen in een veilige en gerespecteerde omgeving kunnen ontwikkelen. ‘Zich goed voelen’ is, wat mij betreft, het belangrijkste doel om te realiseren.

Jij, als sporter, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger binnen onze club, kan bij mij, als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag.

Je kan me regelmatig, zeker in het weekend, vinden op KSAV zelf maar ben ook steeds bereikbaar op het nummer 0478 420 213. Mailen kan ook naar api@ksav.be

Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing. We hebben hiervoor in de club een duidelijk en correct actieplan.

Rangschikking 2e Prov

.


Rangschikking 4e PROV

.