SecretariaatOpen: maandag 25/9
18u30-19u30

2e Prov 23 september 2023

19.00u

KSAV A - Lentezon

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 september 2023

15.00u

KSAV B - Zammel

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

G-Voetbal Partners

Sponsoring

MOKAPI KOFFIEBRANDERS

Origine en blend koffies voor thuis of op kantoor. Een Kempisch kopje troost gemengd en gebrand op ambachtelijke wijze, stammend uit 1881!

HOUTMEYERS

Het plantencentrum is ingericht als zelfbedieningszaak, maar indien nodig helpen Marleen en Wim je uiteraard graag bij het vinden van de planten die je zoekt. Zij richten zich zowel tot particulieren als tot professionele klanten zoals (tuin)architecten, tuinaanleggers en openbare besturen. 

CREME CLASSE

Ambachtelijk bereid ijs door het gebruik van topingrediënten.

HYUNDAI LAAKDAL

Bij Hyundai Laakdal vind je het grootste gamma aan ecologische wagens.

IT TAKES 2 SPRINGKASTELEN BVBA

Het is een firma die een leuke selectie springkastelen, obstakelbanen en voetbalobstakels voor U klaar heeft staan. Wij hebben reeds 10 jaar ervaring in deze sector. 

CERA

“Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. We brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.” Meer weten? Surf naar www.cera.coop

ODC B&C 

Supporting Building & Construction knowledge 
 
 

Instititionele partners

AVALYMPICS VZW

Sinds 1988 biedt AVALYMPICS vzw kinderen, jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking en/of autismespectrumstoornissen de mogelijkheid om actief een sport naar eigen keuze te beoefenen.Wij streven ernaar om in elke sporttak samen te werken met een valide sportclub.

G-SPORT VLAANDEREN

Met de invoering van “het decreet houdende erkenning en subsidiëring van de georganiseerde sportsector” wordt de werking van G-sport Vlaanderen voor het eerst structureel verankerd en officieel erkend. Dit betekent dat G-sport Vlaanderen vanaf 2017 als een vzw, met de bijhorende structuur, mee aan de kar trekt om meer personen met een beperking het plezier te laten beleven van sport.

VOETBAL VLAANDEREN

Voetbal Vlaanderen is ontstaan op 1 januari 2017 uit een samensmelting tussen Voetbalfederatie Vlaanderen, de Vlaamse Minivoetbalfederatie en de Koninklijke Belgische Liefhebbersvoetbalbond. Op 1 april 2017 springt ook de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond mee op de kar. Samen willen we van Voetbal Vlaanderen de referentiefederatie maken inzake sportief denken, handelen en good governance. 

PROVINCIE ANTWERPEN

Het Autonoom Provinciebedrijf Sport (APB Sport) streeft ernaar om elke inwoner van de provincie Antwerpen aan het sporten te krijgen, ook mensen met een handicap.
 
 

Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV