Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Noordstar 0-1 KSAV (verslag & foto's)

St. Dimpna kende op het kleine kunstgras terrein een moeilijke namiddag, vooral in de eerste helft toonde de thuisploeg zich de betere ploeg, het duurde dan ook tot halfweg de tweede helft alvorens Michiel Geeraerts met z'n 18é doelpunt van het seizoen K. S.A.V. over de streep trok.
 
 
 
 
Noordstar startte furieus het zette veel druk op de St. Dimpna speler in balbezit waardoor K. S.A.V. veelvuldig balverlies leed en maar niet in z'n spel kwam.
 
De thuisploeg zorgde ook voor de meeste dreiging, vooral dan op stilliggende ballen wanneer de grote spelers mee in de grote rechthoek verschenen was het dikwijls alarm, gelukkig stond doelman Glenn Baten sterk te keepen.
 
 
 
 
Op het halfuur kon St. Dimpna voor het eerst gevaar scheppen, de kopbal van Kevin Mertens werd door thuisspeler Lambaerts op de doellijn weggewerkt.
 
Vlak daarna kreeg de thuisploeg de kans om op voorsprong te komen, Caers werd door de buitenspelval geloodst maar knalde deze unieke kans onverholpen hoog over het K. S.A.V. doel.
 
 
 
 
De laatste kans in deze aan een hoog tempo bewiste eerste helft was er nog eentje voor St. Dimpna, Niels Taels omspeelde een paar tegenstanders maar Michiel Geeraerts trapte de bal naast.
 
In de tweede helft tapte St. Dimpna uit een ander en beter vaatje, Noordstar was nu meer en meer op verdedigen aangewezen, uitblinker Niels Taels legde de bal enkele keren goed terug maar de schoten van Yannick Janssens, Bart Vanhaeren, Lars Luyckx en Michiel Slaets konden de thuisdoelman niet verrassen.
 
 
 
 
Het was dan ook niet verwonderlijk dat Niels Taels aan de basis lag van de beslissende treffer, zijn harde knal kon wel afgeweerd worden door de Noordstar doelman maar de goed gevolgde Michiel Geeraerts kon van dichtbij de bal tegen de touwen schuiven.
 
 
 
 
Eenmaal op voorsprong controleerde K. S.A.V. de wedstrijd, de thuisploeg probeerde in het laatste kwart van de match nog een gelijkspel uit de brand te slepen maar een sterke St. Dimpna verdediging hield gemakkelijk stand.
 
 
 
 
Op basis van een beter tweede helft was de overwinning van K.S.A.V.  verdiend en gaat de nek aan nek race met achtervolger Wezel gewoon verder, er staan St. Dimpna nog vijf spannende wedstrijden voor de boeg waarin de kleinste misstap fataal kan zijn.
 
 
Vrijdagavond komt Oosterzonen B op bezoek in het Sultan Stadion.

Gepost op: 5 maart 2018 om 20.57h

Aantal keren gelezen: 4112

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV