Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Linergiekrant 5

 

Schitterend  weekend voor K.S.A.V. ,

 

                          Het voorbije weekend was voor K.S.A.V. St. – Dimpna bijzonder succesvol.  Vooreerst was het jaarlijkse Mosselfestijn wederom een gigantisch succes. Met om en bij de 1.500 eters was het vorige vrijdag en zaterdag drummen voor een plaatsje in onze kantine. Ondanks deze overweldigende drukte verliep alles bijna perfect, en kregen we van het merendeel van onze eetgasten bijna uitsluitend  lovende commentaar.  BEDANKT aan;  alle aanwezige sympathisanten, alle sponsors, alle spelers en familieleden, en natuurlijk  D A N K U W E L    aan  alle  helpende  handen   M E R C I E  !!!!!

 

Zondag  was er voor ons eerste elftal een moeilijke verplaatsing naar het ervaren Wezel Sport, dat nog maar één keer verloor, en slechts 10 tegendoelpunten had geïncasseerd. Meteen een serieuze vuurdoop voor onze nieuwe trainer. In een aangename eerste helft was de wedstrijd gelijkopgaand met enkele mooie doelkansen aan beide kanten. Stef Van Looveren, Niels De Cock en Tom Jeurissen kwamen gevaarlijk op – zetten, maar ook de thuisploeg kwam enkele keren dicht bij het openingsdoelpunt. Dat viel met een gelukje voor K.S.A.V. , een afgeweken vrije trap liet de thuisdoelman kansloos.

 

De tweede helft was volledig in het voordeel van onze zwart – witten, misschien omdat de thuisploeg al snel met een mannetje minder verder moest. Maar vooral het knappe spel van St. – Dimpna bracht Wezel serieus in de problemen. Met een zuivere hattrick, echt drie prachtig uitgespeelde doelpunten, kroonde  Niels De Cock zich tot man van de match. De gastheren probeerden met enkele afstandschoten nog weerwerk te bieden, maar K.S.A.V. kreeg veruit de beste en meeste doelkansen, zodat de 0 – 4 winstcijfers niet eens overdreven zijn.

Met deze zege nestelt St. – Dimpna zich opnieuw in de top – vijf. Volgen nu twee toppers op rij vandaag tegen het derde geklasseerde Excelsior Vorst volgende week bij koploper Beekhoek.

Na deze twee wedstrijden zit de heenronde erop en kunnen we “ hopelijk “ onze ambitie een plaatsje in de top – vijf bestendigen. Een mooie maar aartsmoeilijke uitdaging ?????                   

        


Gepost op: 25 november 2010 om 7.13h

Aantal keren gelezen: 3159

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV