KSAV B - Heultje

Beekhoek 4-1 KSAV

Ondanks de forse nederlaag al bij al een degelijke wedstrijd.

Vooral in de eerste helft lagen we zeker niet onder.

Beekhoek was nog niet aan onze goal geweest maar na 10 min. stond het toch al 1-0 een hoekschop werd aan de eerste paal simpel in gekopt.

Glenn Baeten moest nog eens ingrijpen na een slippertje van Filip ‘t Syen maar ook K.S.A.V. was enkele keren dicht bij de
gelijkmaker.

Eerst kwam Guy Peeters centimeters te kort om een voorzet binnen te glijden en even later kopte hij binnenkant paal.

Ook Michiel Slaets trof de paal (buitenkant) maar Beekhoek toonde zich heel efficiënt en scoorde vlak voor de rust 2-0.

In de tweede helft was er aanvankelijk minder te beleven, K.S.A.V. ging wel opzoek naar de aansluitingstreffer maar kreeg amper een kans.

Pas in het laatste kwartier viel er wat te beleven, een fout van Glenn Baeten werd bestraft met een penalty 3-0 en enkele
minuten later speelde de thuisploeg onze defensie op een hoopje en stond het 4-0. K.S.A.V. kon de eer toch nog redden, Guy Peeters werd foutief afgestopt en hijzelf zette de strafschop vlekkeloos om.