Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV wint met 3-0 van Vrij Arendonk

K.S.A.V.  -  Vrij Arendonk  3 – 0.

St. Dimpna herpakte zich na twee nederlagen op rij met een verdienstelijke overwinning tegen sub topper Vrij Arendonk.

Het eerste halfuur speelden beide ploegen aan een gezapig tempo, het spel golfde over en weer.
De beide defensies bleven makkelijk overeind en gaven geen kansen weg.

Na een prachtig opgezette aanval via Tom Jeurissen, Lars Luyckx en Robin Lievens, kopte Guy Peeters de openingstreffer onhoudbaar binnen.

Na deze 1-0 brak de wedstrijd open, het tempo ging omhoog en de bezoekers kwamen gevaarlijk opzetten.

Een gevaarlijke vrije trap van Van Beers vloog maar rakelings naast en de kopbal van Smeyers vloog nipt over.

Toch kreeg K.S.A.V. nog de beste kans, Guy Peeters bediende de volledig vrij staande Tom Jeurissen die pal op Arendonk doelman Van Es besluit.

In de slotminuten van de eerste helftkomen de gasten nog dicht bij de gelijkmaker, maar het schot van Hulselmans gaat voorlangs buiten.

St. Dimpna kan gaan rusten met een gevleide 1-0 ruststand.

De bezoekers beginnen furieus aan de tweede helft. De K.S.A.V. defensie staat voortdurend onder druk, maar aan echte doelkansen komen de bezoekers niet.

In tegendeel, in de 55ste minuut volgt een perfecte counter via Tom Jeurissen en Hans De Booser waarna Robin Lievens moeiteloos de 2-0 binnen legt.

Dit doelpunt bevrijd K.S.A.V. dat de wedstrijd nu controleert, Arendonk probeert nog wel iets te forceren via Oris, Van Gompel en Sneyers. het is echter St. Dimpna dat langs Dries Daems , Tom Jeurissen en Robin
Lievens de beste kansen forceert.

Een klein kwartier voor affluiten valt de beslissing, een combinatie tussen Lars Luyckx en Lukas Vandecruys word feilloos afgewerkt door Tom Jeurissen 3-0 en match gespeeld.

Een deugddoende en verdiende overwinning voor St. Dimpna dat uiteindelijk ook eens geen tegentreffer incasseert.

De eerste clean sheet voor doelman Tim Van der Auwera.

Met heel wat vertrouwen kunnen we volgende zondag de kleine derby op Ezaart aanvatten.