Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV 0-2 Kasterlee (verslag & foto's)

Kasterlee stak een verdiende overwinning op zak, een uitermate zwak St. Dimpna kon op geen enkel moment aansprak maken op puntengewin.

 

In de aanvangsfase probeerde K. S.A.V. wel een vroege openingstreffer te scoren, maar het spel was veel te slordig en overhaast.

 

 

 

 

Algauw bracht Kasterlee de match in evenwicht en een slappe koploper vond geen antwoord op het defensieve blok van de bezoekers.

 

Daarenboven kwam Kasterlee met een gelukje op voorsprong, K. S.A.V. doelman Glenn Baten loste een voorzet van Sterckx en Piedfort kon de bal in het lege doel deponeren.

 

 

 

 

Wat St. Dimpna ook probeerde niks lukte, doelman Voordeckers moest geen enkele bal pakken.

 

De bezoekers loerden op de counter, en na alweer een geloste bal moest de K. S.A.V. doelman alles uit de kast halen om de herneming van Vansant uit z'n doelvlak te halen.

 

De 0-1 ruststand was dan ook een volkomen terechte tussenstand.

 

 

 

 

Na de pauze veranderde er niet veel, het spel van St. Dimpna bleef zeer rommelig en doelkansen werden er niet bijeen gevoetbald.

 

Toch kregen de K.S.A.V. supporters even hoop, maar zowel het schot van Michiel Slaets als de kopbal van Niels Taels werden door doelman Voordeckers onschadelijk gemaakt.

 

 

 

 

Een kleine tien minuten voor affluiten, op het moment dat St. - Dimpna alles op alles zette viel de beslissing, de snelle Vansant werkte een tegenaanval met een perfecte knal in de winkelhaak af.

 

Een onverwachte maar verdiende nederlaag voor K. S.A.V. , dat zich zondag in Poederlee moet herpakken, de achtervolgers Balen en Wezel liggen op de loer om de koppositie over te nemen. 

 

 

 

 

 

 


Gepost op: 19 januari 2018 om 22.44h

Aantal keren gelezen: 2822

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV