SecretariaatOPEN : 18u30-19u30
maandag 20 mei

2e Prov 24 juli 2024

19.30u

KSAV - ASV Geel

wedstrijdbal: Woensdag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B 1-3 Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Gierle 1-2 KSAV (verslag & foto's)

St. Dimpna omzeilde met succes de lastige verplaatsing naar Gierle, het heeft nochtans bloed, zweet en tranen gekost om de drie punten mee naar Geel te brengen.

 

Toch startte K.S.A.V. furieus, in de eerste 10 minuten kreeg St. Dimpna vier prachtige kansen om de score te openen.

 

Het anders zo efficiënte K. S.A.V.  liet na om de thuisploeg meteen de genadeklap te geven, Michiel Geeraerts, Michiel Slaets, Sepp De Roover en Niels Taels stuiten telkens op een sterke Gierle - doelman De Naegel.

 

Na het openingskwartier herstelde de thuisploeg het evenwicht en kwam het eveneens enkele keren gevaarlijk opzetten, gelukkig stond het vizier van Delsemme, Vervoort en Swaans slecht afgesteld waardoor doelman Glenn Baeten geen opmerkelijke reddingen moest verrichten.

Op het einde van de eerste helft kon St. Dimpna weer voor gevaar zorgen maar scoren lukte in deze al bij al slappe eerste helft niet.

 

In de tweede helft ging K. S.A.V. uitdrukkelijk opzoek naar een doelpunt, de Gierle portier had alweer een knappe redding in huis op een schot van Michiel Slaets, waarna hij ook de doorgebroken Michiel Geeraerts kon afstoppen.

 

Na een dik uur lukte het dan toch, een snelle ingooi belandde bij Niels Taels die Michiel Geeraerts de openingstreffer op een schoteltje aanbood.

 

De thuisploeg nam nu meer risico's en bood K. SA.V. de broodnodige ruimte die snel benut werd om de match in een definitieve plooi te leggen.

 

Sepp De Roover bediende Killian Goots die zijn bewaker verschalkte en de bal enig mooi in doel krulde.

 

St. Dimpna had de match nu onder controle tot vijf minuten voor affluiten Delsemme foutief gestuit werd in de grote rechthoek en Stickers de penalty feilloos binnen trapte.

 

De thuisploeg kreeg nu opnieuw hoop om alsnog een gelijkspel uit de brand te slepen, ze drukten K. S.A.V. nu helemaal in verdediging terug en probeerden de bal zoveel mogelijk in de grote rechthoek te droppen, in de hoop dat deze eens voor een goede voet viel. 

 

Tot overmaat liet de ref ook nog eens volle zes minuten overspelen, het was een paar keer warm voor de St. Dimpna kooi maar de K. S.A.V. verdediging liet zich niet meer verrassen.

 

Ook Wezel en Balen wonnen, samen met St. Dimpna zullen deze drie ploegen uitvechten wie op het einde de titel mag vieren.

 

Zaterdag ontvangt K. S.A.V. de buren uit Kasterlee in het Sultan Stadion.

 

Doelpunten :

0-1 Michiel Geeraerts

0-2 Killian Goots

1-2

 


Gepost op: 14 januari 2018 om 18.46h

Aantal keren gelezen: 4266

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov

.


Rangschikking 4e PROV

.