Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV 2-2 Vrij Arendonk

Een ultra defensief Arendonk ging ei zo na met de drie punten lopen in het Sultan stadion.
 
Na amper 3 minuten, bij hun eerste aanval kwamen de bezoekers op voorsprong, een verre uittrap van de Vrij doelman lanceerde Seppe Lavrysen en deze knalde overhoeks binnen.
 
K. S.A.V. mocht hierna de bal hebben, Vrij Arendonk trok een muur op voor hun eigen strafschopgebied en de verdedigers keilden alle ballen hoog en ver weg.
 
Toch konden de bezoekers niet lang van hun voorsprong genieten, een in de eerste helft sterk spelende Najim Amezian leverde de perfecte voorzet af op het hoofd van Guy Peeters die de gelijkmaker makkelijk binnen kopte.
 
St. Dimpna bleef vruchteloos naar een tweede treffer zoeken, maar de afwerking bleef meermaals in gebreke.
 
Zo besloot Najim Amezian na een mooie solo pal op de doelman, Guy Peeters miste vanop één meter voor de doelmond en schoten van Seppe De Roover en Michiel Slaets werden in laatste instantie afgeblokt.
 
Toch was het opletten voor de counters van Vrij Arendonk, Van Herck besloot voorlangs en vlak voor rusten hield K. S.A.V. doelman Glenn Baeten met een geweldige reflex Lavrysen van een tweede doelpunt.
 
Na de pauze eenzelfde spelbeeld, alweer was de eerste kans voor de bezoekers, de kopbal van Borghs strandde recht op de K.S.A.V. doelman.
 
St. Dimpna voerde de druk op het bezoekende doel op, het schot van Lars Luyckx werd door de Arendonk portier met de voet gered en Sepp De Roover kende pech toen z'n schot via de binnenkant van de paal in de handen van doelman Van es strandde.
 
Dan waren de bezoekers heel wat efficiënter, invaller Kingsley Okafor miskeek zich op een lange bal en Seppe Smits knalde Vrij Arendonk met een schitterend schot opnieuw op voorsprong.
 
K. S.A.V. herstelde zich snel van deze opdoffer, Guy Peeters legde mooi af op Michiel Slaets en tegen zijn schot was de bezoekende doelman kansloos.
 
St. Dimpna ging nu vol voor winst maar schoot zich in eigen voet, door een ongelukkige rode kaart voor Niels Bekkema (een botsing met doorgebroken speler vlak over de middenlijn) en een terechte van Kingsley Okafor (tackel met twee voeten vooruit) stonden we op een tiental minuten voor affluiten plots met negen.
 
Maar ook nu verlieten de bezoekers in hun verdedigende stelling niet, en bleef K. S.A.V. ondanks de numerieke minderheid voor de drie punten gaan.
 
In de slotminuut kreeg St. Dimpna nog bijna het deksel op de neus, maar doelman Glenn Baeten riskeerde lijf en leden om de aanstormende Van Herck af te stoppen.
 
Hierdoor bleef de 2-2 op het scorebord.
 
Ondanks veel goede wil kon K. S.A.V. St.-Dymphna z'n openingswedstrijd niet winnend afsluiten, hopelijk krijgt de extreem verdedigende trend van de bezoekers geen vervolg, het zorgt er enkel voor dat de er nog meer voetballiefhebbers weg blijven.
 
Opstelling:
            Glenn Baeten  -  Wout Raeyen  -  Niels Bekkema  -  Kevin Mertens  -  Pieter-Jan Appels  -  Najim Amezian  -  Guy Peeters  -  Kevin Wouters  
            Sepp De Roover  -  Michiel Slaets  -  Lars Luyckx
 
Wisselspelers:
            Tom Jeurissen  -  Kingsley Okafor  -  Robin Wellens  -  Simon Stappaerts
 
Doelpunten:
            3e      Seppe  Lavrysen      0 / 1
            10é    Guy Peeters            1 / 1
            62é    Sven Smits             1 / 2
            65é    Michiel Slaets          2 / 2
 
Vervangingen:
            60é    Pieter-Jan Appels door Kingsley Okafor
            60é    Kevin Wouters door Tom Jeurissen
            82é    Najim Amezian door Robin Wellens
 
Gele kaarten:    
            71é    Najim Amezian    -    75é    Kevin Mertens
    
Rode kaarten:
            78é    Niels Bekkema    -    81é    Kingsley Okafor 

Gepost op: 28 augustus 2016 om 15.02h

Aantal keren gelezen: 2650

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV