Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

RVC Hoboken 2-3 KSAV A (verslag)

 

 

St. Dimpna behaalde eindelijk z'n tweede competitiezege in deze degradatietopper.

 

De match kon niet beter starten voor K. S.A.V. , na amper 30 seconden strafte Adie Kamara zwak verdedigen van de thuisploeg af.

 

Wie dacht dat St. Dimpna gelanceerd was kwam bedrogen uit, het was integendeel de thuisploeg die het wedstrijdbeeld bepaalde.

 

K. S.A.V. was nergens, moest heel wat hoekschoppen toestaan en kon gelukkig rekenen op een sterke doelman Simon Vervoort.

 

De logische gelijkmaker kwam er na een twintigtal minuten, Van de Westerlaken Nick knalde vanop de strafschopstip de 1/1 op het scorebord.

 

De thuisploeg ging nu nadrukkelijk opzoek naar de tweede treffer, maar gelukkig voor K. S.A.V. stond Lars Luyckx goed te verdedigen en gingen de thuisspelers slordig om met de doelkansen.

 

Pas in de slotminuten van de eerste helft kwam St. Dimpna nog eens dreigen, een vrije trap van Lars Luyckx ging via de vingertoppen van de doelman en de paal in hoekschop, en na een geharrewar in de kleine rechthoek kon de bal nog net voor de doellijn ontzet worden.

 

Na de pauze begon de thuisploeg het best, een ver schot belandde via Simon Vervoort op de lat maar daarna herstelde St. Dimpna het evenwicht.

 

K. S.A.V. begon beter te voetballen en brak verschillende keren gevaarlijk uit.

 

Tien minuten voor affluiten lanceerde Lars Luyckx Imad Kharichef deze bediende Adie Kamara die zijn tweede van de namiddag tegen de netten knalde.

 

Maar de thuisploeg gaf zich nog niet gewonnen, twee minuten voor affluiten werd de K. S.A.V. doelman verrast door een zwabberbal en stonden de bordjes opnieuw gelijk.

 

De thuissupporters waren nog niet uitgejubeld wanneer Michiel Slaets gepast Adie Kamara bediende die de thuisdoelman voor de derde keer versloeg.

 

Een zucht van verlichting bij het laatste fluitsignaal, eindelijk nog eens een driepunter en weg van de laatste plaats, K. S.A.V. schuift  de rode lantaarn immers door naar Hoboken.

 

 


Gepost op: 24 november 2019 om 19.33h

Aantal keren gelezen: 1229

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV