4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

KSAV 6-1 Gierle (verslag & foto's)

St. Dimpna behaalde met overtuigende cijfers z'n vierde overwinning op rij.

Toch waren het de bezoekers die het best begonnen aan de match, het verwonderde de supporters dan ook niet dat Vervoort na dikke tien minuten de score opende.

Stilaan kwam K. S.A.V. onder stoom en Gierle werd meer en meer in verdedigende stelling gedwongen.

Na een mooie actie gevolgd met een uitgemeten voorzet van Sepp de Roover kopte Niels Taels na 25 minuten de gelijkmaker binnen.

St. Dimpna was nu gelanceerd maar moest wachten tot vlak voor rusten om op voorsprong te komen, een lage harde schuiver belandde via de paal en Gierle verdediger Geudens toch in doel.

Met een verdiende maar krappe 2-1 voorsprong werd er rusten geblazen.

Na de pauze stelde K. S.A.V. de zege snel veilig, Yannick Janssens loodste Niels Taels door de bezoekende defensie en met een prachtige lob bal verschalkte Niels de Gierle doelman.

Enkele minuten later werd prachtig samenspel tussen Yannick Janssens , Sepp De Roover en Niels Taels knap afgewerkt door Michiel Slaets  4 - 1 na een dikke vijf minuten in de tweede helft.

De bezoekers probeerden zich nog wel te herstellen van deze klap maar slaagden er amper in om doelgevaar te creëren.

St. Dimpna nam stelselmatig verder afstand, Bart Vanhaeren bediende Michiel Slaets die zijn tweede goal van de avond tegen de netten trapte.

Na een fout op Sepp de Roover zette Niels Taels vanop de penalty stip de 6 - 1 op het scorebord.

Met 12 op 12 en 18 gemaakte treffers kan K. S.A.V. een perfect rapport voorleggen.
Zaterdagavond maken we ons op voor de derby op Kasterlee, de verplaatsing naar Duineneind leverde ons in het verleden nauwelijks punten op, lukt het ons deze keer wel ?????