KSAV A 3-2 Wezel (verslag, foto's ,video, uitslagen 2B)

Bekijk via KSAV TV de hoogtepunten van de topper KSAV - Wezel.

Klik op onderstaande link

/userfiles/files/KSAV - FC Wezel Sport 8-3-2019.mp4

Het was weer een succes , met een 110 tal kwamen ze genieten van het VIP diner voor de match.

Onder massale belangstelling speelde K. S.A.V. een geweldige eerste helft en behaalde een meer dan verdiende overwinning tegen toekomstig kampioen Wezel.

Nochtans begonnen de bezoekers het meest gedreven aan de wedstrijd.

In een poging om Oris af te stoppen tipte Leeroy Gypen de bal bijna in eigen doel, en op de daaropvolgende hoekschop kopte Oris de bal maar nipt naast.

Stilaan nam St. Dimpna de match in handen en na samenspel met Marijn Steurs werd Sepp de Roover op verdachte wijze afgestopt in de grote rechthoek.

Na samenspel met Adi Kamara trapte Marijn Steurs te zwak, maar na een lange ren van Leeroy Gypen kon Marijn Steurs toch de openingstreffer tegen de touwen knallen.

Wezel probeerde zich te herstellen van deze opdoffer maar verder dan een schot in het zijnet van Janssen kwamen ze niet.

Na een snelle counter werd Michiel Slaets in de backlijn onderuit gehaald, maar alleen de scheids had deze overtreding niet

gezien en liet gewoon doorspelen.

Een sterke Leeroy Gypen kreeg een uitstekende kans op de 2-0, hij kapte zich mooi vrij in de zestien maar knalde dan nipt langs de verkeerde kant van de doelpaal.

Op het halfuur verdubbelde K. S.A.V. de score toch, Wezel verdedigde zwak uit, waarna Adi Kamara de bal perfect terug legde op Michiel Slaets die de bal in de korte hoek binnenschoof.

De bezoekers waren nu helemaal van de kook, Lars Luyckx rende z'n flank af en Michiel Slaets kon met zijn tweede treffer van de avond de 3-0 ruststand op het scorebord zetten.

Een 3-0 achterstand was de leiders dit seizoen nog niet overkomen.

Na de pauze toonde Wezel veel power, het dropte heel wat ballen in de grote rechthoek  maar de St. Dimpna defensie had aanvankelijk alles onder controle.

Na een duel bleef K. S.A.V. verdediger Kevin Mertens gekwetst liggen, (Kevin moest vervangen worden) de bezoekers speelden door en Oris maakte hiervan dankbaar gebruik om te scoren.

Op hoekschop kreeg Niels Bekkema de kans om de bezoekers helemaal uit te tellen, hij mocht vrij koppen maar de bal suisde nipt naast.

Hierna was voor St. Dimpna het vet van de soep, er werd niet meer gevoetbald, de bal werd meestal maar wild naar voren getrapt en de bezoekers drukten K. S.A.V.  ver op eigen speelhelft terug.

Toch kon Wezel nauwelijks kansen forceren, tot tien minuten voor affluiten  Oris opnieuw op  de juiste plaats stond om de aansluitingstreffer binnen te duwen.

Het werden nog spannende slotminuten, en diep in de blessuretijd streelde een vrije trap van Rombouts nog de paal.

Hierna klonk het verlossende eindsignaal, K. S.A.V. pakt toch wel enig zins verrassend  zes op zes tegen de toekomstige kampioen, want niemand verwacht dat Wezel in de laatste vijf wedstrijden de negen punten bonus nog gaat prijsgeven.

Zondag reist K. S.A.V. naar Bevel dat moet winnen wil het nog een kans maken om deel te nemen aan de eindronde.