Knap en dik verdiend gelijkspel in het Geels burenduel.

De B-ploeg nam het op met een onuitgegeven elftal op tegen ex. KSAV trainer Theo Vandereyd , Bekkema, Huygens en De Scheemaecker gingen met de A-ploeg aan de slag.

Hun vervangers Stef Biesemans , Rune Lievens, Carst Verwimp en Edje Veeckmans speelden een prima partij net als heel de KSAV ploeg.

Trainer Gus Aerts kon geen beroep doen op geblesseerden Stappaerts en Laenen.

KSAV zette een prima organisatie neer en prikte enkele malen gevaarlijk tegen via Heymans en Veeckmans.

Ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld en de zwart/witten geven weinig kansen weg.

Op het uur schrikken als de jonge scheidsrechter Alberta aanvaller Gert Vranckx in buitenspel  laat doorgaan , de teruggekeerde Lowie Gielis krijgt de bal tegen de hand .

Penalty en een koud kunstje voor Kerckhofs 1-0.

De jonge bende van KSAV is niet aangeslagen en kan twee minuten later via Arthur Van Den Plas (na mistasten van de doelman) meteen de 1-1 scoren.