KSAV B - Heultje

verslagen tornooien U15

Tornooi Zichem - Oevel

Zondag 7 augustus 2016

Als eerste kennismaking met het nieuwe seizoen trokken de U15 van SAV naar KMJ FC ZICHEM , volgens sommige spelers is dit al buitenland.  We begonnen tegen KFC HERENT , maar de beginscore was ook de eindscore. Tegen KMD HALEN werd er nipt gewonnen zodat we de finale moesten spelen tegen VC HERENTALS. Een spanend duel met wisselende kansen. In dit laatste waren we iets efficiënter dan de tegenpartij. 1-0 via Dries Mols en 2-0 via onze benjamin Dario Wouters.  Tornooiwinst en een massa vertrouwen voor de  nieuwe competitie!Proficiat!

Zondag 4 augustus 2016

U15 SAV – Wolfsdonk. Eigenlijk is dit de shadowploeg van lierse, dwz de reserven van de nationaal spelende ploeg.
We verwachten  een echte testwedstrijd want al deze aangetrokken spelers willen zich bij het begin van het nieuwe seizoen bewijzen.

Dat voetbal ook met het hoofd gespeeld wordt bewees onze spits Daan Leysen , binnen het kwartier had hij er reeds 2 tegen de touwen gekopt. Tussendoor had onze keeper Emielio Wouters  zich ook eens laten verrassen.  Juist voor rust kon Simon Caers een voorzet van Wout Steurs in één tijd afwerken zodat de eerste helft werd afgesloten met een 3-1 voorsprong.

We herbegonnen nog maar pas of  Wolfsdonk kon de aansluitingstreffer maken met een Lucky afstandsschot. 3-2.
Een twijfelende verdediging bij de bezoekers en de attente Simon  Caers kon met een subliem lobje hun keeper verschalken. 4-2. Meteen gingen de kopjes bij de tegenpartij naar beneden, een overbodige fout in de 16 meter op Dries Mols werd met penalty bestraft, feilloos omgezet door Willem Wuyts. 5-2.
Nog was het niet genoeg, Wout Steurs kon met een loeier van op 30 meter het half dozijn volmaken. Wolfsdonk  werd op eigen helft teruggedrongen, slechts éénmaal konden ze nog succesvol uitbreken zodat de eindstand op 6-3 kwam te staan. Proficiat jongens

Zaterdag 20 augustus 2016

Tornooi in Oevel-Westerlo

Na aanpassing van het wedstrijdprogramma en een uurtje vertraging konden we starten tegen Leopoldsburg. Eurova N’zo creëerde de eerste kans, ze strandde op hun keeper. Het schot van de doorgebroken Daan Leysen vloog hoog over. Het aanvangskwartier was voor ons maar dan nam Leopoldsburg het over, aanvankelijk kon  onze keeper Emiielio Wouters de ploeg nog rechthouden maar moest zich toch gewonnen geven. 0-1 en zelfs 0-2.
Even kwamen we terug in  de wedstrijd  wanneer Eurova een hoekschop kon binnenkoppen. Een slotoffensief kon het tij niet keren, het bleef bij deze nipte nederlaag.

Onze tweede wedstrijd tegen Vorselaar begon hoopvol wanneer N’zo Eurova de keeper tegenvoets verslaat. 1-0 en waren nog geen 5 minuten bezig. We dachten dat de buit al binnen was wanneer Willem Wuyts  en vrijschop wist te verzilveren. 2-0.
Een flatertje van onze verdediging kostte ons de aansluitingstreffer.  2-1.  De tegenpartij vatte er moed uit en in de slotminuut wisten ze zelfs nog gelijk te komen. 2-2.

Enkele spannende wedstrijden die  fysiek zeker de moeite waard waren.

Gepost op: 21 augustus 2016 om 13.08h