wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

KSAV 2-1 Zwaneven

Een verdiende overwinning voor St. Dimpna dat meteen goed aan de wedstrijd begon.

Na vier minuten prachtige voorzet van Najim maar Guy Peeters besluit oog in oog op de bezoekende doelman Debacker.

Enkele minuten later kan Meeusen de mooie omhaal van Guy Peeters van de lijn keren.

Eerste wapenfeit van de bezoekers is een gevaarlijke corner maar de KSAV doelman Stappaerts treed gevat op.

Toch scoren de bezoekers via Van Tongeloo die de zwart/witte defensie het nakijken geeft en de 0-1 op het bord trapt.

Na een fout op Michiel Slaets mag Sepp De Roover een vrije trap nemen juist buiten de backlijn en Sepp legt de bal met veel gevoel in het mandje 1-1.

Zwaneven reageert via topschutter Eyckens en Simon Stappaerts kan nog een vrije trap uit het doel ranselen en gaan we na een aangename eerste helft met 1-1 rusten.

KSAV komt goed uit de kleedkamer met een poging van Sepp De Roover en Guy Peeters besluit over.

De thuisploeg blijft druk zetten en Guy Peeters mist voor de open doelmond.

Even schrikken wanneer de ingevallen Van Aerle alleen voor KSAV doelman Simon Stappaerts verschijnt, maar Simon is bezig aan een goede wedstrijd .

De wedstrijd blijft spannend en door een tactische wissel kan de ingekomen Ed Veeckmans de bal recupereren en mooi de vrijstaande Guy Peters bedienen en die twijfelt niet 2-1.

Ed Veeckmans komt nog eens los voor de bezoekende doelman maar deze parreert de poging.

Zwaneven zet alles op alles maar KSAV kan de verdiende en nodige overwinning binnenhalen.

Zaterdag gaan we op bezoek bij de tweede in het klassement Kasterlee.