Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Linergiekrant nr.3

 

                                           K.S.A.V.  kopje onder

            Olmen, het blijft de ploeg die K.S.A.V. steeds stokken in de wielen steekt. De Balenaars maakten abrupt een einde aan een reeks van 5 matchen zonder nederlaag. Met 13 op 15 hadden onze zwart – witten zich mooi op kop van het klassement gezet. Maar eens temeer bleek Olmen de boeman voor St. – Dimpna, doch  hun zege was volledig terecht, daar was iedere supporters het over eens.  Hun karakter  - voetbal liet geen vlot voetbal toe, veel duels, veel kleine storende foutjes, dat is geen spek naar de K.S.A.V. bek.

    Door deze nederlaag haakt K.S.A.V. af als kandidaat periodewinnaar. Met nog twee wedstrijden voor de boeg staat Beekhoek er momenteel het best voor, maar, Molenkring, Exc. Vorst en Wezel liggen op de loer om bij de minste misstap de koppositie over te nemen. Wie pakt de eerste prijs van het seizoen ????

     November kondigt zich voor onze zwart – witten loodzwaar aan, de toppers volgen zich dan immers in snelvaart op, eerst de derby tegen Zammel en daarna de toppers tegen Wezel en Exc. Vorst en ….   tot slot als laatste wedstrijd van de heenronde tegen titelfavoriet Beekhoek. Pas als we deze matchen achter de rug zullen we  kunnen inschatten hoe sterk K.S.A.V. is en welke ambitities we mogen koesteren.

       Maar ook dit weekend wacht ons een zware dobber, Molenkring heeft zich in het tussenseizoen serieus versterkt, niet minder dan achttien nieuwe spelers werden aangetrokken. Daar moeten dus wel bepaalde ambities bijhoren, na een mindere start loopt het nu heel wat vlotter. De recente zeges tegen Zammel en Schoor  laten daar niet de  minste  twijfel over bestaan.    Hopelijk bewijzen onze zwart – witten dat het verlies in Olmen een accident – de – parcours was.  “ Verliezen “ doen we  trouwens best niet, willen we blijven meedingen voor de prijzen dan houden we best de puntjes op ’t Laar.

 

        


Gepost op: 21 oktober 2010 om 21.06h

Aantal keren gelezen: 3201

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV