Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Zoersel 5 - 0 K. S.A.V. A

Ongelooflijk maar waar , indien deze wedstrijd op 5-5 was geëindigd dan nog had St. Dimpna twee punten te weinig verdiend, helaas eindigde de match wel degelijk op 5-0.

K. S.A.V. was de ganse wedstrijd de betere ploeg maar een zwakke afwerking , een aan 100 procent afwerkende thuisploeg en een uiterst zwakke wedstrijdleiding deden St. - Dimpna de das om.

De match kon voor de thuisploeg niet beter beginnen, bij hun eerste aanval was het meteen raak. K. S.A.V. was echter niet aangeslagen, en trok meteen op zoek naar de gelijkmaker.

Maar het zat allemaal te fel tegen, wanneer Adi Kamara op weg was naar de gelijkmaker werd hij onderuit getrokken,volgens de ref geen fout, na een fout op Michiel Slaets één meter binnen het strafschopgebied werd de bal onder fel protest toch buiten de backlijn gelegd , terwijl Dries Vanlommel en Robin De Scheemaeker open doelkansen verkwanselden.

Ondertussen counterde de thuisploeg zich naar de overwinning, telkens zij aan het St. Dimpna doel kwamen ging de bal tegen de netten. Zo liep de score al tot een 4/0 ruststand op.

Na de pauze viel er nog bitter weinig te beleven, gelukkig zorgde het scheidsrechterstrio voor wat animo met enkele opgemerkte tussenkomsten.

De thuisploeg scoorde nog een vijfde keer, en St. Dimpna ........... het bleef de kansen opstapelen en missen.

Zaterdagavond is er de streekderby tegen De Kempen, opgelet de wedstrijd begint om 19u30 !!!!!!


Gepost op: 3 maart 2020 om 22.30h

Aantal keren gelezen: 857

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV