wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

Gierle 3-4 KSAV

De nummers zes en zeven maakte er in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen eendoelpuntrijke match van.

KSAV met het meeste balbezit en dit resulteerde in de achtste minuut met een doelpunt , pas Kristof Ooms op Michiel Slaets die beheerst de 0-1 aantekende.

Enkele seconden later bijna de verdubbeling maar Kristof Ooms treft de paal.

In het midden van de eerste helft komt Gierle voor de eerste keer voor het bezoekende doel maar omwille van een duwfout wordt deze goal afgekeurd .

Na een halfuur kan Tom Jeurissen de 0-2 aantekenen als een carambole terug in zijn voeten komt.

Tien minuten voor rusten knalt Dries Daems vanop 20 meter de bal mooi tegen de netten 0-3.

Gierle beseft dat zij een tandje moeten bijsteken en Delsemme met een schotje zet doelman Baeten aan het werk.

Toch haalt Gierle voor rusten nog zijn gram als bij een corner niet goed opgelet word 1-3.

Na de pauze is de eerste kans voor KSAV maar Tom Jeurissen komt juist te laat om de voorzet van Kristof Ooms binnen te duwen.

Enkele minuten later komt KSAV op een 1-4 voorsprong als Kristof ooms zich goed vrijkapt en simpel binnentrapt.

Dan zet de thuisploeg zijn slotoffensief in en op pas van Hakkens scoort de thuisspits de 2-4.

Vier minuten later voorzet van op links en Delsemme kopt staalhard de 3-4 tegen de touwen.

Het laatste gedeelte van de wedstrijd legt KSAV de wedstrijd lam en boekt een mooie 3-4 zege.

Nu zondag ontvangt KSAV Wezel in het Sultanstadion voor de laatste match van het seizoen.

Opstelling:

Baeten Glenn, Luyckx Lars, De Booser Hans, Sterckx Jord, Daems Pieter, Okafor Kingsley, Wouters Kevin, Slaets Michiel, Daems Dries, Jeurissen Tom, Ooms Kristof

Vervangingen :

55' Tom Jeurissen door Guy Peeters

60' Michiel Slaets door Thijs Gelens

71' Okafor Kingsley door Wout Raeyen