Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Linergiekrant nr.7

 

2010  mooi geëindigd,

 

                          Alhoewel 2010 op sportief vlak absoluut geen topjaar is geworden, zal het waarschijnlijk toch een jaargang zijn die in de analen van K.S.A.V. St. – Dimpna  wordt   aangestipt. Zeker niet om de sportieve prestaties, want onze club zakte na één seizoen, na een lange en spannende degradatiestrijd van 3de  opnieuw naar 4de  provinciale. Een pijnlijke degradatie die door enkele vroegtijdig opgestapte spelers, de vele blessures, en een trainerswissel pas na het allerlaatste fluitsignaal bezegeld werd. Ook dit seizoen startte  wisselvallig, slecht voetbal en een gespannen sfeer  noopte het bestuur ertoe om opnieuw een trainerswissel door te voeren. Het beoogde doel, de eindronde spelen, moet haalbaar zijn.

De belangrijkste gebeurtenis in 2010 is echter de lang verwachte start van de werkzaamheden aan onze nieuwe accommodatie. Alhoewel nog lang niet alle hindernissen genomen zijn kreeg onze club toelating van ’t stad om in april 2010 de bouwwerken te starten. En tot eenieders tevredenheid hebben de vele vrijwilligers al schitterend werk geleverd. Enkel “koning winter” heeft (een beetje) tegengewerkt, anders had het gebouw zeker onder dak gestaan.  Nogmaals proficiat aan  ALLEN  die zich voor dit bouwproject inzetten. Hier kan K.S.A.V. St. – Dimpna terecht trots op zijn !!!

 

                                           2011 goed begonnen,

 

                          Sportief begon 2011 uitstekend, een vlotte (monster) overwinning tegen Oosterlo was een dankbare eerste wedstrijd na de winterstop. De volgende twee derby’s, vandaag Alberta, en volgende week de clash tegen Netegalm kunnen al meer duidelijk brengen ontrent onze ambities.

Maar derby’s  ………….. ze zijn onvoorspelbaar, en leverden ons in de heenronde (slechts) 7 punten in vijf matchen op. Hopelijk doen we in de terugronde beter!!!

   


Gepost op: 12 januari 2011 om 22.33h

Aantal keren gelezen: 3222

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV