Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Gierle 5-0 KSAV

Een ongeïnspireerd en lusteloos St. Dimpna liep al na amper 1 minuut achter de feiten aan.

Zonder iets in de weg te leggen hobbelde een schotje van Hakkens in doel 1-0 en meteen was de toon in deze wedstrijd gezet,  zonder al teveel moeite zette Gierle een forfaitzege op het scorebord.

K.S.A.V. weliswaar serieus verzwakt werd door een goed spelende thuisploeg gewoon weggespeeld, op geen enkel moment konden de St. Dimpna supporters hopen op punten gewin.

Overal kwamen de K.S.A.V. spelers een stapje tekort, en eens in balbezit werd deze snel weer ingeleverd door slechte passes of werd de bal maar doelloos naar voor getrapt.

De 3-0 score aan de rust was geenszins overdreven, na het vroege openingsdoelpunt van Hakkens zorgden doelpunten van Bastiaensen en Baeyens voor een overbodige tweede helft.

Ook na de pauze en enkele vervangingen bleef St. Dimpna maar wat aanmodderen, Gierle deed gewoon wat het wilde, voetbalde tal van kansen bijeen maar wilde deze soms te mooi verzilveren.

Van K.S.A.V. zijde viel er nauwelijks iets te zien buiten een gemiste strafschop van topschutter Guy Peeters, een penalty die Guy zelf afdwong maar dan binnen bereik van de Gierle portier trapte.

Thuisaanvaller Hakkens kende minder problemen, met twee knappe doelpunten zette hij de voor St. Dimpna keiharde 5-0 eindcijfers op het scorebord.

Zaterdagavond komt Heultje op bezoek in het “Sultan Stadion”.