Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Linergiekrant 13

 

Kampioenen  te  sterk,

                                          

                                     Een degelijk spelend K.S.A.V. was niet opgewassen tegen kampioen Beekhoek. In de eerste speelhelft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, de doelmannen waren echter in goede doen en hielden hun netten proper. Na de koffie was de thuisploeg duidelijk de sterkste, al plooiden onze zwart –witten pas in het slotkwartier. St. – Dimpna zette nog een slotoffensief in maar kon de thuisploeg niet meer verrassen. Kampioen Beekhoek behaalde een verdiende overwinning tegen een zeer verdienstelijk K.S.A.V.

Vandaag volgt er alweer een nieuwe derby. Tegen Larum,  voor de laatste keer, de fusie met Punt is immers in orde, hebben we nog iets recht te zetten na de 4-0 pandoering uit de heenronde. Daarna maken we nog een verplaatsing naar Exc. Vorst, en op Paaszondag (aanvang 18.45u)  spelen we de laatste competitie wedstrijd tegen kampioen Beekhoek. Na afloop van deze wedstrijd sluiten we het seizoen feestelijk af, met een hapje, veel drank, en heel veel leute. DJ Patje zorgt wel voor de sfeer !!!!    

 

                                           RESERVEN  B   KAMPIOEN,

 

                                           Er was heel wat belangstelling voor deze kampioenwedstrijd tegen rechtstreeks belager De Kempen. Aanvankelijk was de sfeer nog bedrukt want de bezoekers waren al vroeg in de match op voorsprong gekomen en konden deze weliswaar gevleid behouden tot de rust. In de tweede helft zetten onze B reserven de puntjes op de I, in een mum van tijd bogen zij de achterstand om, en vijf minuten voor affluiten volgde de bevrijdende derde treffer  3-1 en meteen was de kampioenstitel een feit.

PROFICIAT   K.S.A.V.  RESERVEN  B !!!!!

 

                                                                                                         Het “ linergieteam “  


Gepost op: 7 april 2011 om 7.36h

Aantal keren gelezen: 2936

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV