Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Vrij Arendonk 1-0 KSAV

De eerste nederlaag is een feit, St. Dimpna vond op het kleine terrein van Arendonk nooit zijn draai, kende bovendien heel wat pech bij de afwerking en hielp de thuisploeg met een own - doelpunt aan een onverhoopte driepunter.

Vanaf minuut één nam de thuisploeg een super verdedigende stelling in, met negen spelers voor hun eigen strafschopgebied die steeds de bal maar in het wilde weg wegtrapten.

Toch knutselde K. S.A.V. in de eerste helft enkele mooi combinatie op mat, maar de afwerking liet te wensen over.

Ook deels door pech, Niels Taels en Sepp De Roover troffen de lat terwijl de Arendonk verdedigers nog enkele keren hun doelman op de lijn bijsprongen,bleef de score blank.

Ook de vele spelonderbrekingen deden het wedstrijdniveau geen goed,  dor de vele foutjes lag het spel meer stil dan dat er gevoetbald werd.

Voor het eerst dit seizoen kon St. Dimpna voor de pauze geen doelpunt maken, terwijl er van de thuisploeg helemaal geen gevaar kwam.

Amper afgetrapt in de tweede helft verscheen Niels Taels los voor thuisdoel, jammer genoeg ging de bal nipt langs de verkeerde kant van de paal buiten.

St. Dimpna voerde de druk op, maar door overhaasting en de drukte in de grote rechthoek ging het steeds fout.

Twintig minuten voor het einde gebeurde het onwaarschijnlijke, na een vrije trap van de thuisploeg kreeg Kevin Mertens de bal pardoes tegen zijn hoofd en de bal dwarrelde tot verbijstering van alle K. S.A.V. supporters tegen de netten.

Na deze 1-0 gooide St. Dimpna alles in de aanval, maar de Vrij doelman pakte met spectaculaire reddingen uit op schoten van Sepp De Roover  , Michiel Geeraerts en Dries Daems.

Wat de St. Dimpna spelers ook probeerden de bal wou er niet in, het doelhout, een been of de doelman stonden steeds in de weg.

Vlak voor affluiten kon de thuisploeg bijna de voorsprong verdubbelen, maar  El Manniti trapte pardoes over de bal.

Door het gelijkspel in de topper tussen Balen en Wezel had K. S.A.V. een goede zaak kunnen doen in het klassement, maar met 37 op 42 en vijf punten voorsprong op de eerste achtervolgers mag St. Dimpna best tevreden zijn.

Hopelijk kunnen we zaterdag in het eigen vertrouwde Sultan Stadion tegen Zandhoven terug aanknopen met een nieuwe overwinning, waarna  K. S.A.V. op vrijdag 8 december een nieuwe absolute topper speelt tegen eerste achtervolger Balen.

Gepost op: 27 november 2017 om 21.13h