SecretariaatOpen op maandag 18 oktober 18u30-19u30

2e Prov 22 oktober 2021

20.00u

KSAV A - Olmen
(Vrijdag !!!)

wedstrijdbal:

4e PROV 24 oktober 2021

15.00u

KSAV B - Ezaart
(Zondag !!!)

wedstrijdbal:

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV 3-4 Gierle (verslag + foto's)

Trainer Theo Vandereyd mistte met Steven Cuyvers en Guy Peeters twee belangrijke pionnen en dat was duidelijk te merken.
 
Toch begon K.S.A.V. het best via een bedrijvige Robin Lievens.
 
 
 
Een prima pass van Lars Luyckx bereikte Tom Jeurissen die iedereen te snel af was en Lukas Vandecruys had de bal maar in het lege doel te trappen 1-0 na 8 minuten.
 
Lang kon St. Dimpna niet van deze voorsprong genieten, Gierle kwam beter in de match en mis communicatie in de verdediging werd cash betaald.
 
Op het kwartier was Delsemme er als de kippen bij om de 1-1 binnen te leggen en vijf minuten later zette Hakkens de bezoekers zelfs op een 1-2 voorsprong. 
 
St. Dimpna probeerde voor de rust de schade nog te herstellen, maar verder dan een schitterende vrije trap van Kobe Mertens op de lat geraakte K.S.A.V. niet.
 
 
 
 
De tweede helft kende eenzelfde scenario als de eerste, weer begon K.S.A.V. het best, met een atoomschot vanop 30 meter trapte Lars Luyckx de gelijkmaker binnen.
 
Maar ook nu nam Gierle stilaan opnieuw de bovenhand.
 
Met nog een kwartier te spelen greep Hans De Booser naar de noodrem binnen de zestien en Hakkens zette de strafschop feilloos om 2-3.
 
K.S.A.V. zette nu alles op alles maar tien minuten voor affluiten maakte Hakkens na een snelle tegenaanval er met z’n derde van de namiddag 2-4 van.
 
 
 
 
Wedstrijd gespeeld dacht iedereen, maar amper een minuutje later trapt Jens Cowé met een prachtige vrijschop de aansluitingstreffer binnen 3-4 met nog een kleine 10 minuten te gaan.
 
Maar het slotoffensief van K.S.A.V. levert geen verdiende gelijkmaker meer op, waardoor Gierle met zijn nieuwe trainer Gessner z’n eerste driepunter van deze competitie pakt.
 
 
 
 
Volgende zondag bezoeken we Heultje, een ploeg die al voor enkele verrassingen heeft gezorgd en dus zeker geen hapklare brok zal zijn.
 
 
Opstelling:
 
Tim Van der Auwera, Jan Slaets, Tim Gilis, Kobe Mertens, Tom Jeurissen, Hans De Booser, Kevin Wouters, Robin Lievens, Lars Luyckx, Dries Daems, Lukas Vandecruys.
 
Vervangingen:
 
60ste:  Dries Daems door Jens Cowé
77ste:  Robin Lievens door Jef Vandecruys
 
Gele kaarten:
 
Kurt Snoeys, Niels Coveliers, Sam Baeyens, Stickers Senne allen Gierle.
 
 

Gepost op: 13 oktober 2014 om 22.30h

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV

.


Dames 4e PROV