wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

Heultje 2-0 KSAV (verslag)

Een zwakke vertoning van St. Dimpna dat vooral in de eerste helft ondermaats acteerde.

De thuisploeg met de wind als bondgenoot nam de beste start.

Met een gevaarlijke vrije trap en een paar scherp getrapte hoekschoppen zorgen voor het nodige doelgevaar.

Op het kwartier verkeek doelman Tim Van der Auwera zich totaal op een vrije trap van Mertens die de thuisploeg op een logische 1-0 voorsprong knalt.

Pas in de laatste tien minuten van de eerste helft komt K.S.A.V. gevaarlijk opzetten.

Dries Daems is tot 2 keer toe dicht bij de gelijkmaker, zijn kopbal na voorzet van Robin Lievens word knap gered door de Heultje portier en even later gaat zijn harde knal over .

Na de pauze blijft St. Dimpna vruchteloos op de gelijkmaker jagen, opnieuw is het Dries Daems die een pracht kans op de gelijkmaker krijgt, maar los voor de Heultje kooi schiet hij overhaast ver naast.

In het slotkwartier zette St. Dimpna alles op alles, maar overhaasting en slordige passes zorgen alleen maar voor enkele wanhoopspogingen die de Heultje portier Maes niet in verlegenheid brachten.

In de slotminuut straft de thuisploeg deze risico’s met een snelle tegenaanval meedogenloos via Morré af.

Hopelijk herpakken de manschappen van Trainer Theo Van de Reyd zich snel , zondag komt subtopper Vrij Arendonk op bezoek in het “Sultan stadion”.