Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Linergiekrant 9

 

Eindronde blijft in ‘t vizier,    

                                  

                                           Een prachtige overwinning tegen “zwart beest” Olmen en jammerlijk verlies in Molenkring houden ons mooi in de top vijf. Het fel  beoogde eindrondeticket is nog steeds binnen bereik, doch de strijd is nog lang niet gestreden. K.F.C. Beekhoek is buiten bereik en is bijna zeker de  kampioen, maar vanaf  plaats twee tot acht zijn er slechts 8 punten verschil.  Met nog  acht wedstrijden voor de boeg kan er nog heel wat gebeuren, de onderlinge topwedstrijden volgen elkaar nu snel op, bekijk de volgende twee speeldagen maar.

Het zal wellicht tot de allerlaatste matchen  duren vooraleer de  eindronde ploegen bekend zijn. Tegen Olmen pakte K.S.A.V. een verdiende overwinning, een die vooral werd afgedwongen op karakter, in een match met talloze venijnige overtredingen. Een wedstrijd die zeker geen schoonheids -  prijs verdiende maar die tot in de allerlaatste minuut bol stond van de spanning.

 

In Molenkring verdienden onze zwart – witten de nederlaag niet, een gelijkspel was zeker rechtvaardiger geweest, maar enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter werden door de thuisploeg in dank aangenomen. Hopelijk kunnen we vandaag terug zegevieren, maar ondanks de klinkende overwinning in de heenmatch is het toch opletten geblazen, de bezoekers uit Tongerlo zijn immers aan een sterke terugronde bezig. Volgend weekend volgt dan weer de zoveelste derby, dan gaan we op bezoek bij KFC Zammel.

 

Onze reserven A en B deden de voorbije twee weken gouden zaken, door overwinningen bij rechtstreekse titelconcurrenten staan beide ploegen nu op kop van de rangschikking. Nog enkele weken volhouden dan kunnen de festiviteiten beginnen.

 

De stunt van de week was echter voor onze juniors, zij bezorgden Lierse dat in 15 wedstrijden 45 punten behaalde met een 2 – 2 gelijkspel een eerste puntenverlies in deze competitie. PROFICIAT  jongens  !!!!        

 

                                                                                                         Het “ linergieteam “  


Gepost op: 24 februari 2011 om 7.49h

Aantal keren gelezen: 3041

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV