SecretariaatOPEN : 18u30-19u30
maandag 27 november

2e Prov 25 november 2023

19.30u

Balen 1-4 KSAV A

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 26 november 2023

14.30u

Exc. Vorst 1-1 KSAV B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

U17Prov zijn Herfstkampioen ( verslag & foto's)

KVM – Ksav u17P            0-8

 

Voor de laatste wedstrijd in de eerste ronde van de competitie maakten we de verplaatsing naar  KV Mechelen. Er werd op geen inspanning gekeken, want om een 30tal supporters veilig mee naar Mechelen en terug te krijgen werd door onze afgevaardigde Jurgen een bus ingelegd. Bij een overwinning zouden we trouwens de herfstkampioen van 2018 worden in onze competitie en werd het nodige voorzien om dit te vieren.

 

 

 

Onze jongens kenden het belang van deze wedstrijd en trokken meteen ten aanval. We geven KVM geen kans om te voetballen en drukken ze terug op hun eigen helft. Na 2min gebruikt Arne zijn snelheid en bedient hij Arnold om de openingstreffer te maken, 0-1.

 

 

We zijn nog geen minuut verder als een vrije trap van Martijn op het hoofd van Willem wordt geschilderd maar zijn kopbal strand op de lat. Onze verdedigers Piet, Robin, Martijn en Rune staan sterk te verdedigen, waardoor Brent wederom een rustige middag kent.

 

 

We gaan op zoek naar een tweede doelpunt en zetten hoog druk , als Wout de bal onderschept en Cédric de diepte instuurt staat het 0-2. We blijven doorgaan en iedereen geeft zich voor 200%. Een schot van Milo wordt afgeblokt en Jurelio trapt voorlangs.

 

 

Voetballend knutselen we de ene aanval na de andere bijeen en bij balverlies word er onmiddellijk druk gezet. Na 20min. staat de 0-3 op het bord. Als Arne wederom op snelheid doorgaat en overhoeks binnen trapt. We kunnen nu wisselen en onze invallers willen zich ook tonen.

 

 

Eerst gaat een schot van Jurelio nog naast, maar als Jens, Jurelio en Wout de Mechelse verdedigers het voetballen moeilijk maakt, beland de bal in eigen doel, 0-4. Het 5de doelpunt is van knappe makelij. Rune zet zich door langs de flank en zet voor, Eurova heeft een knappe borstcontrole in huis en trapt met een volly de netten bol,0-5.

 

 

We zijn amper 30min. ver. We nemen nu wat gas terug en kunnen met deze forfait cijfers gaan rusten.

Dit mogen we niet meer uit handen geven, de tweede helft starten we iets meer gecontroleerd en spelen we de bal goed rond. Bij geharrewar voor het Mechelse doel rolt de bal wederom binnen, 0-6. In de 62min. kan Brent zich voor het eerst tonen door een vrije trap vanonder de lat weg te slaan.

 

 

Zo blijft de 0 op het bord. Een hardwerkende Wout ziet Eurova vrij staan in de rechthoek en trapt zijn 2de van de dag binnen, 0-7. Even later krijgen we een vrije  trap. De bal ligt op zo’n 25m. van het Mechelse doel en Arnold zet zich achter de bal en zijn kanonschot strandt op de paal. Met nog 3min. te spelen legt Willem met een lage schuiver de eindcijfers vast, 0-8.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het eindsignaal kan het feestje van start gaan. KSAV is herfstkampioen 2018. Champagne kurken vliegen in het rond. Vuurwerk, rookbommen alles is aanwezig om dit te vieren. Met slechts 1 nederlaag en 2 gelijke spelen zijn zij de terechte kampioenen van deze competitie.

Proficiat makkers.

 Doelpunten:      Arnold , Cedric , Arne , Eurova 2x , Wout , Willem en Rune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                               


Gepost op: 5 december 2018 om 17.51h

Aantal keren gelezen: 1353

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV