SecretariaatOpen op maandag 24 januari 18u30-19u30

2e Prov 22 januari 2022

17.00u

Wezel - KSAV A
Sportacentrum Tongerlo

wedstrijdbal:

4e PROV 29 januari 2022

19.30u

SKS Herentals - KSAV B
(zaterdag)

wedstrijdbal:

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Wezel 2-1 KSAV (verslag & foto's)

Deze topper was zeker geen hoogvlieger, veel inzet en goede intenties maar het voetbal dat beide ploegen op de mat brachten was van matige kwaliteit.
 
 
 
 
 
 
St. Dimpna begon het best , nadat topschutter Niels Taels al eens in verdachte omstandigheden gestuit werd in de grote rechthoek, kreeg K. S.A.V. na een tiental minuten toch een strafschop na handspel van Van Peer.
 
Topschutter Niels Taels liet deze kans niet onbenut en zette de penalty rustig om.
 
 
 
St. Dimpna bleef de gevaarlijkste ploeg maar Michiel Geeraerts z'n schot was te zwak en de voorzet van Michiel Slaets was net iets te hard voor de aanstormende Sepp de Roover.
 
 
 
 
 
Op het halfuur kreeg de thuisploeg z'n compensatiestrafschop, Nuyts ging theatraal tegen de grond en de ref liep er met zijn beide voeten in.
 
Rombouts nam het geschenk aan en trapte Wezel met wat geluk via de paal en de rug van doelman Glenn Baeten terug in de match.
 
 
 
Vlak voor de pauze was Niels Taels dicht bij z'n tweede treffer van de avond maar de thuisdoelman kwam gepast uit zijn doel en duwde de bal in hoekschop.
 
Na de pauze nam de thuisploeg de match in handen, ze stoorden vroeg zodat de K.S.A.V. verdedigers de bal dikwijls in het wilde weg moesten ontzetten.
 
 
 
De zwart - witten kwamen helemaal niet meer aan voetballen toe.
 
Wezel daarentegen had veel balbezit maar tot uitgesproken doelkansen kwamen ze niet, slechts één keer moest doelman Glenn Baeten de handen uit de mouwen steken op een schot van Janssen.
 
Een klein kwartier voor affluiten viel dan de beslissing, St. Dimpna was zich net terug in de match aan 't knokken, maar lipe op een vlijmscherpe counter.
 
 
 
De snelle Grepi vertrok vanop eigen speelhelft  hij nam de ganse K. S.A.V. verdediging te grazen en tegen zijn geplaatst schot had Glenn Baeten geen verhaal.
 
In de laatste tien minuten probeerde K. S.A.V. de bakens nog te verzetten maar Niels Taels trapte de beste kans in het zijnet.
 
 
 
 
Een gelijkspel was een juistere uitslag geweest, maar op basis van de eerste 30 minuten in de tweede helft kon Wezel de overwinning wel wettigen.
 
St. Dimpna , Balen en Wezel komen nu opnieuw op een zakdoek samen, waardoor het kampioenschap superspannend wordt en er waarschijnlijk tot op de slotdag geknokt moet worden om kampioenstitel binnen te halen.
 
 
 
 
 
 
Zaterdagavond wacht K. SA.V. opnieuw een zware dobber, het vierde geklasseerde Laakdal komt dan op bezoek in het Sultan stadion.

Gepost op: 12 februari 2018 om 20.55h

Aantal keren gelezen: 24779

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV

.


Dames 4e PROV