KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

Video : KSAV A gaat naar de tweede ronde van de beker België (verslag & foto's )

Video verslag : bekijk de hoogtepunten door op onderstaande link te klikken :

/userfiles/files/FC PULA - KSAV 30-8-2020 Beker van België.mp4

KSAV A verslaat na penaltys Punt/Larum en gaat naar de tweede ronde in de beker van België.

In de tweede ronde nemen we het zaterdag 5 september om 18u00 thuis op tegen eerste provincialer Kontich.

Na een eindstand van 2-2 wint KSAV met penaltys van de buren van Punt/Larum.

Felle start van beide ploegen , Adi Kamara steekt mooi door naar Kerim Hangisi die knap KSAV op voorsprong brengt 0-1.

Senne Dierckx is kortbij de 0-2 maar zijn trappen gaan voorlangs en op de paal.

Ook Kerim Hangisi treft de kruising.

Op het halfuur is het toch zo ver , Kerim Hangisi zet voor tot aan de tweede paal waar Kevin Mertens de 0-2 scoort.

Timothy Dreesen valt met een kuitblessure uit.

Juist voor de koffie scoort Xander Pironet voor de thuisploeg de aansluitigstreffer 1-2.

In de tweede helft minder doelgevaar en onverwachts draait een voorzet van Marijn Steurs tot aan de tweede paal waar Rob Vanhoof binnen tikt 2-2.

In het slot was St.Dimpna opnieuw de betere ploeg.

Enkele minuten voor het einde bijna winst voor KSAV maar de doelpoging van Adi Kamara wordt van de doelijn gehaald.

Na 90 minuten zullen penaltys de volgende ronde voor de beker van België bepalen.

Zeventien pogingen waren er nodig om te winnen voor KSAV miste kapitein Lars Luyckx en voor de thuisploeg twee ex.KSAV spelers Michiel Slaets en Stef Verwimp.

KSAV doelman Jeroen De Bisschop knalde de winnende elfmeter tegen de touwen.

Een verdiende overwinning in dit burenduel.

Woensdag 2 september geven we het eerste elftal van Dessel partij in het Sultanstadion.

Aftrap om 19u30.

Vlotte overwinning van het B-elftal met 8-1 tegen de Prov. reserven van Berg & Dal.

1-0 Edje Veeckmans

2-0 Matthias Verhaert

3-0 Edje Veeckmans

4-0 Jonathan Maes

5-0 Benjamin Maes