wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

KSAV 2-2 St.Jozef (verslag + foto's)

St. Dimpna speelde een prima eerste helft, de bezoekers uit Rijkevorsel hadden weinig of niets in te brengen tegen een vlot combinerend K.S.A.V.

Van bij de aanvangsminuten zette St. Dimpna druk en bij de bezoekers was het alle hens aan dek om de aanvalsgolven af te stoppen.

Op het kwartier viel de meer dan verdiende openingstreffer,Guy Peeters kopte de prima voorzet van Lars Luyckx knap in doel 1-0.

St. Dimpna ging gretig opzoeknaar een tweede treffer, Peter Boschmans knalde overhaast over en Lukas Vandecruys viseerde de paal.

Vijf minuten voor de pauze is de verdubbeling van de score in de maak, Guy Peeters kent echter dubbele pech, na een assist van Lukas Vandecruys ziet hij zijn schot stranden van de ene op de andere paal waarna een St. Jozef speler de bal alsnog kan wegwerken.

We gaan rusten met een meer dan verdiende maar krappe 1-0 voorsprong.

De tweede helft begint spectaculair, amper is er afgetrapt waarna een ongelukkige carambole via Hans De Booser bezoeker Verboven los voor het K.S.A.V. doel brengt, Tim Van der Auwer heeft echter prima redding in huis.

In de daaropvolgende tegenaanval lanceert Robin Lievens Tom Jeurissen die de bal enig mooi over de St. Jozef doelman in doel lobt 2-0.

Amper zijn de K.S.A.V. supporters uitge- juicht of de bezoekers scoren de aansluitingstreffer, via Rosiers die een vrije trap onhoudbaar binnen knalt 2-1.

St. Dimpna is blijkbaar aangeslagen door dit tegendoelpunt en de bezoekers nemen nu de bovenhand, vooral op hoekschoppen en vrije trappen zijn ze gevaarlijk en komt St. Dimpna enkele keren goed weg.

Toch lijkt K.S.A.V. stand te houden maar een drietal minuten voor affluiten wijkt een schot van Renders ongelukkig af op een St. Dimpna verdediger en is doelman Van der Auwera gezien 2-2.

Een ontnuchterend slot voor K.S.A.V. maar al bij al toch een billijk gelijkspel in deze match waarin beide ploegen één helft het wedstrijdgebeuren bepaalden.

Nu zondag ontvangen we subtopper Wezel in het “Sultanstadion”.

vervangingen:
                            80 min.  Tom Jeurissen  door  Dries  Daems
                            84 min.  Robin  Lievens  door  Jan  Dupre
                            87 min.  Lukas  Vandecruys  door  Yannick  Douwen

Doelpunten:
                            14 min.  Guy  Peeters  1 – 0
                            49 min.  Tom  Jeurissen  2 – 0
                            51 min.  Dennis  Rosiers  2 – 1
                            86 min.  Dennis  Renders  2 – 2

Gele kaarten:
                            61 min.  Kevin  Wouters  K.S.A.V.
                            67 min.  Karl  Hermans  St. Jozef

Gepost op: 8 september 2014 om 22.02h