Secretariaat



GESLOTEN : maandag
25 maart en 1 april

2e Prov 23 maart 2024

19.00u

KSAV - Ezaart

wedstrijdbal: Zaterdag

4e PROV 24 maart 2024

15.00u

KSAV B - Heultje

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV 3-1 Zwaneven (verslag & foto's)

In een gelijkopgaande wedstrijd toonde St. Dimpna zich de efficiëntste ploeg, waardoor het z'n tiende overwinning op rij binnenhaalde en daarmee de eerste periodetitel met veel glans binnen haalde.

In een gezapig openingskwartier zochten beide ploegen vruchteloos naar barsten in de verdediging.

De bezoekers staken het vuur aan de lont, Van Tongerloo schakelde enkele verdedigers uit en via een carambole komt de bal bij de vrijstaande Eyckens die op doelman Glenn Baeten besluit.

 

Het antwoord van K.S.A.V. volgt direct, Niels Taels komt tot tweemaal toe in goede schietpositie maar zijn schoten worden telkens afgeblokt.

Toch is het St. Dimpna dat op voorsprong komt, na een voorzet van Lars Luyckx neemt Sepp De Roover de bal in één tijd op de slof en fussilleert  daarmee de kansloze Zwaneven doelman.

 

De match breekt nu open, beide ploegen trekken om beurt ten aanval maar de verdedigers winnen het vaak van de aanvallers.

Tot een tiental minuten voor rusten balverlies van K. S.A.V. afgestraft word door Eyckens die met een stifter de St. Dimpna doelman kansloos laat. 

Met deze terechte 1-1 ruststand kunnen beide ploegen wel leven.

 

 

Zwaneven begint gesterkt door de gelijkmaker agressief aan de tweede helft,

nauwelijks is de bal afgetrapt of Eyckens bediend de volledig vrijstaande De Proost, maar met een miraculeuze reflex behoed Glenn Baeten K. S.A.V. van een zekere achterstand.

Vijf minuten later is St. Dimpna alweer uiterst efficiënt , Robin Wellens onderschept op het middenveld de bal, bediend dan Sepp De Roover die met een gemeten voorzet de mee opgerukte Robin Wellens bediend die vervolgens de bal krachtig in het Zwaneven doel kopt.

 

De bezoekers laten het hier niet bij, en gaan opzoek naar de gelijkmaker, maar een soliede K. S.A.V. verdediging met een uitmuntende doelman laat zich op

geen fouten betrappen.

Eén keer is Zwaneven toch zeer dicht bij de gelijkmaker, De Proost dribbelt zich vrij, maar z'n schot strand op de paal.

 

Tien minuten voor affluiten word de match beslist, na een combinatie tussen de sterk ingevallen Killian Goots en Wout Raeyen trapt Michiel Geeraerts mooi overhoeks binnen.

 

Meteen is de 30 op 30 een feit, in de provincie Antwerpen zijn K. S.A.V. en De Kempen de enige ploegen die na tien wedstrijden nog geen enkel puntje prijs gaven.

Zaterdag avond verwelkomt K. S.A.V. het gepromoveerde Noordstar in het Sultan Stadion.

 

 

Woensdag 1 november om 14u30 neemt KSAV het thuis op tegen eerste provincialer Rapid Leest voor de kwartfinale van de beker van Antwerpen.

 


Gepost op: 30 oktober 2017 om 20.36h

Aantal keren gelezen: 2815

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV