SecretariaatOpen: donderdag 28 juli
18u30-19u30

2e Prov 13 augustus 2022

18.30u

KSAV A - Kontich A
(beker van Antwerpen)

wedstrijdbal:

4e PROV 13 augustus 2022

16.00u

St. Lenaerts B - KSAV B
(beker van Antwerpen)

wedstrijdbal:

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

K. S.A.V. A 0 - 2 Berg en Dal (verslag & foto's)

K. S.A.V.  A  -  Berg en Dal  0 / 2
 
Beide ploegen hadden geen studieronde nodig, vanaf de eerste minuut kozen ze voor offensief voetbal met heel wat doelkansen tot gevolg.
 
 
Na drie minuten kwam Berg en Dal al bijna op voorsprong, Didier stuitte op doelman Glenn Baeten die ook in de herneming Smeets afstopte.
St. Dimpna antwoordde snel maar het schot van Dries Vanlommel vloog naast en de kopbal van Robin De Scheemaeker werd door een bezoekende verdediger van de doellijn gehaald.
 
 
Beide ploegen blijven opzoek gaan naar de openingstreffer, nu moet Bart Vanhaeren een schot van Smeets op de doellijn keren.
In het laatste kwartier van de eerste helft voert Berg en Dal de druk op het K. S.A.V. doel op maar op tegenaanval krijgt St. Dimpna via de snelle Robin De Scheemaeker , Robin Wellens en Adi Kamara de beste kansen.
 
 
Na een aangename eerste helft is het rusten geblazen met een dubbele nul op het scorebord.
In de tweede helft worden de bezoekers sterker en heeft St. Dimpna het lastig om z'n goede eerste helft te bevestigen.
De meeste doelkansen zijn nu voor de bezoekers, Joris word nog gestuit door de St. Dimpna doelman en de kopbal van Oris strand op de paal.
 
 
Het doelpunt kan niet uitblijven, El Idrissi wordt gelanceerd en duwt de bal onhoudbaar tegen de touwen.
Daarna krijgt Oris nog twee open doelkansen om de match in een beslissende plooi te leggen maar mist deze onbegrijpelijk.
Tien minuten voor affluiten komt St. Dimpna heel dicht bij de gelijkmaker, Marijn Steurs levert een perfecte voorzet af maar Adi Kamara kopt van dichtbij naast de lege kooi.
 
 
K. S.A.V. zet in de slotminuten alles op alles maar krijgt na een snelle counter het deksel op de neus wanneer Joris het beslissende doelpunt scoort.
Opnieuw een zuur verlies voor St. Dimpna dat zich lang kon meten met de bezoekers maar toch zo moeizaam de weg naar de netten vind.
 
 
Zaterdagavond  volgt een nieuwe kraker, we maken de verplaatsing naar mede stijger Wezel dat nog steeds uitzicht heeft op een eindronde ticket.

Gepost op: 10 februari 2020 om 22.35h

Aantal keren gelezen: 664

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV


Dames 4e PROV