KSAV B - Heultje

Oevel 0-2 KSAV

Eind goed al goed.

Voor de spelers, technische staf, bestuursleden en de vele meegereisde supporters was het lang nagelbijten of het behoud in derde wel verzekerd was.

Deze voor St. Dimpna kapitale wedstrijd moest absoluut drie punten opleveren, en hopelijk puntenverlies voor Heultje en of St. Jozef.

Alleen dan kon K.S.A.V. de verfoeide dertiende plaats ontlopen.

St. Dimpna was in een erg gesloten eerste helft duidelijk baas maar kon amper voor doelgevaar zorgen.

De beste kans was voor Oevel op het halfuur. K.S.A.V. doelman Yves Daems stopte de doorgebroken Dillen af en Jan Slaets blokkeerde de herneming van Peetermans.

Vlak voor rusten kopte Guy Peeters de beste kans van St. Dimpna ver naast.

De 0 – 0 ruststand was dan ook logisch, de tussenstanden op de andere terreinen waren echter alarmerend voor K.S.A.V. want zowel Heultje als St. Jozef waren aan de winnende hand.

St. Dimpna had na de pauze geen andere keuze dan volop voor de overwinning te gaan.

De druk op het Oevel doel werd groter en op het uur kopte Dries Daems na een hoekschop de verlossende openingstreffer binnen.

K.S.A.V. controleerde nu de match, de thuisploeg spartelde nog wel wat tegen maar een dikke tien minuten voor affluiten besliste Pieter Vennekens na een geharrewar de match met het beslissende tweede doelpunt.

Na affluiten waren het nog lange minuten wachten alvorens het verlossende telefoontje uit Arendonk puntenverlies van Heultje bevestigde.

De ontlading was enorm, na een moeizame tweede ronde is de redding een feit.

Ook volgend seizoen speelt K.S.A.V. St. Dimpna in derde provinciale.