4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

Kasterlee 0-4 KSAV (verslag)

Lang geleden dat st. Dimpna nog eens de volle buit meenam in Kasterlee.

St. Dimpna was dan ook te sterk voor een zich moedig werende thuisploeg en pakte over verdiend met niet eens overdreven cijfers de drie punten mee naar Geel.

Vanaf het begin van de match nam K. S.A.V. de touwtjes in handen, al gebeurde er in het eerste kwartier niets spectaculair.

Maar vanaf dan drukte St. Dimpna het gaspedaal in en volgden de kansen zich in snel tempo op.

Sepp De Roover kreeg de eerste kans maar knalde op Kasterlee portier, enkele minuten later kreeg Niels Taels in de rechthoek in stevige por in de rug net op het moment dat hij wilde uithalen, de K. S.A.V. supporters schreeuwden om strafschop maar de ref liet gewoon doorspelen.

Het was slechts uitstel van executie, vanuit een scherpe hoek trapte Sepp De Roover de openingstreffer binnen.

Op het halfuur lanceerde Yannick Janssens topschutter Niels Taels en meteen stond de dubbele voorsprong op het bord.

Met deze 0-2 stand mocht de thuisploeg best tevreden zijn , want St. Dimpna miste nog enkele mooie kansen terwijl Kasterlee geen enkel doelkans wist te forceren.

In de tweede helft controleerde St. Dimpna de match, de thuisploeg drong wel aan maar verder dan enkele afstandschoten die ver over of naast vlogen kwamen ze niet.

K. S.A.V. kreeg talrijke mogelijkheden om de score op te drijven maar aanvankelijk werden deze kansen gemist.

Het was wachten voor de thuis supporters tot de 80é minuut op een gevaarlijke doelpoging van Piedfort.

In het slotkwartier drukte St. Dimpna nog eens door, tweemaal werd de volledige Kastelse verdediging uitgespeeld en telkens werkte Michiel Slaets deze mooie acties af.

Al bij al een mooie overwinning van een sterk K. S.A.V. dat zich de ganse wedstrijd duidelijk de betere toonde van Kasterlee.

Zaterdag avond komt Poederlee op bezoek in het Sultan Stadion.

Gepost op: 26 september 2017 om 19.27h