Laatste nieuwsitem:

KSAV B 5-3 Alberta (verslag & foto's)

Een echt spektakel stuk in het Sultanstadion tussen KSAV B en de buren van Alberta.

Het eerste halfuur starten beide ploegen met enkele kleine kansjes.

Op het halfuur opende Alberta de score , de bezoekende spits Yesin Soontjes kon ongehinderd de 0-1 binnen koppen.

KSAV reageerde meteen.

Na een knap opgezette aanval kan Yani Thoelen de thuisploeg op 1-1 brengen.

Met een gelijke stand konden de twee Geelse elftallen op de koffie.

Met twee doelpunten in enkele minuten brengt Yani Thoelen KSAV op een 3-1 voorsprong.

Wanneer iedereen dacht dat de wedstrijd gespeeld was brengt Soontjes met zijn tweede treffer van de namiddag de bezoekers terug in de wedstrijd 3-2.

Willen Wuyts brengt de thuisploeg terug op een veilige voorsprong 4-2.

Wedstrijd gedaan denkt iedereen? Toch niet want de ingevallen Jochem Vangeel knalt tien minuten voor het einde de 4-3 tegen de touwen.

Met zijn vierde treffer van de wedstrijd beslecht uitblinker Yani Thoelen acht minuten voor het einde deze boeiende match 5-3.

Verdiende zege en met zes op zes tankt onze jonge garde vertrouwen en schuift bij in de middenmoot van het klassement.

Gepost op: 7 november 2021 om 19.08h